Kампанията "Търсим приемни семейства" вече стартира

Днес гост на Евелина Павлова ще бъде Мариян Дянков – директор Програма SOS Детско селище за София-Перник.
 
Той с удоволствие ще разкаже как желаещите да станат приемни родители могат да станат такива, какви са отговорностите им, през какви обучения минават, с какви предизвикателства се сблъскват, за колко деца се грижат…
 
Kампанията "Търсим приемни семейства"
 
Това е кампания за привличане на нови приемни семейства/ родители към SOS Детски селища България. Кампанията стартира на 1 март и ще продължи до 30 април 2019.
 
Кампанията цели да изгради доверие и да привлече нови приемни семейства, в които да растат децата, лишени от родителска грижа. Към момента SOS Детски селища подкрепя мрежа от 73 приемни семейства в София, Перник и SOS Детско селище Трявна, но имаме нужда от още приемни семейства за София.
 
За SOS Детски селища България
 
В продължение на четвърт век SOS Детски селища България осигурява семейство и здравословна среда за развитието и израстването на лишени от родителска грижа деца и такива, които са в риск да загубят закрилата на своите родители. Чрез своите интегрирани програми "SOS Детско селище" в двете локации София-Перник и В.Търново-Габрово-Трявна Организацията предлага семеен тип грижа и подкрепа на семейството.

Свързани новини

Discover.Vino World 2019

02.05.2019

СОМО изненадва със специална промоция!

02.05.2019

Още събития в MUSIC JAM

05.04.2019

Диляна Попова за ZEISS, Grand & Joy

04.04.2019

Глем рап и техно в клуб Music Jam

03.04.2019

Коментари