TIDAL набира все повече фенове и в България

Глобалната музикална и развлекателна стрийминг платформа TIDAL вече набира все повече фенове и в България. 
 
Тя е достъпна у нас самостоятелно и в партньорство с VIVACOM. Потребителите на планове Smart L/L+/XL/XL+/U и i-Traffic XL+/XXL+ имат възможността да слушат безплатно 60 милиона песни с високо качество, без реклами, както и да се насладят на ексклузивно съдържание като концерти на живо, моменти зад кулисите и албуми, които липсват в други музикални апликации. До края на годината потреблението на TIDAL не черпи от включените мегабайти в мобилния план на потребителите.
 
Музикалната платформа, създадена директно от артисти по целия свят, като Jay-Z, Beyoncé, Rihanna, Calvin Harris и други, свързва феновете и изпълнители чрез уникални преживявания като лайв концерти в “TIDAL X”, нови известни изпълнители в TIDAL Rising и специално създадени от световноизвестни музикални звезди плейлисти.
 
TIDAL разполага и с богат каталог от песни и албуми от водещи български изпълнители. Плейлистите, подбрани от експертни редакторски екипи, позволяват на потребителите да откриват нова музика и да се радват на своите по-стари любими песни само чрез едно докосване на бутон.
 
Наред с тях в платформата има над 20 тематични плейлисти, създадени от VIVACOM за музикални фенове с най-разнообразни интереси. Те включват селекция от свежи български хитове, през микс от народни песни до детски приказки. В духа на предстоящите празници телекомът подбра и най-добрите песни за създаване на коледно настроение. За феновете на класическите празнични песни като "All I want for Christmas" на Марая Кери и "It’s beginning to look a lot like Christmas" на Майкъл Бубле е плейлистата “В капана на Коледа“. Почитателите на джаз и соул музиката ще се зарадват на специалния подбор от празнични песни, но изпълнени в любимия им стил, събрани в “Тихо се сипе коледен джаз“. А за най-малките членове на семейството, които обичайно са и най-развълнувани от празничните дни, е плейлистата “Песни от Снежко“. Тя е чудесен музикален фон за украсяване на коледната елха, приготвяне на домашни сладки или други традиционни фамилни занимания в почивните дни.

Свързани новини

УЕФА ЕВРО 2024 в ефира на БНТ

10.06.2024

За нормална функция на черния дроб

29.04.2024

Да спасим един човешки живот!

23.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024