Есенна феерия 2020 в Bulgaria Mall

Лятото започна да се изплъзва бавно, а ние да се връщаме обратно към по-забързаното ежедневие. Хвърляйки по един поглед към бъдещите задачки ни се иска да си дадем още няколко дни на семейна идилия, преди голямата подготовка!
 
Спокойствие, романтика и веселие може да намерим обаче във всеки един миг, за да може лятното настроение да пренесем напред през сезоните, а идилията и красотата никога да не задържаме на пауза. И именно погледнато така, словосъчетанията – "обратно вкъщи", "обратно на училище" и "обратно на работа", носят със себе си съвсем различно значение и вибрации. Избираме красотата във всеки един миг, във всеки един сезон и в средата, която ни заобикаля, такава каквато е!
 
Обикновено през междинните сезони следваме плавна градация на цветове и материи, без да прибързваме с крайна промяна. Но тази година всичко се променя неочаквано и правим рязък завой към бляскавите детайли, кожените ботуши и светлия деним. Целта е само една – да импрегнираме лятното настроение в есента. Вдъхновявайки се от промяната, но оставяйки верни на класиката, надграждаме модната визия с емоция, различен прочит на цветове и материи, и обърнатата перспектива на детайла към основата!
 
Нека поговорим и за конкретните модни тенденции, които ще са в главна роля тази есен.
 
Цветът на 2020 според Pantone е True Blue, или иначе казано: истинско синьо. То ще продължи да завладява сърцата ни и този сезон, но ще го срещаме в леко по-тъмен и приглушен вариант. Лесно носим е и определено е изключително лесно да откриете дрехи както за офиса, така и за ежедневието.
 
Откъм тенденции в кройките, този сезон ще бъде запомнен с подплънките в раменете, които носят ретро усещане, но с нов, модерен прочит. Ако не сте били фенове досега на дрехите от миналото, този сезон ще промените мнението си. Обемните рокли с къдри тип "кукла", обемните палта, кадифените дрехи, ще бъдат в главните роли. И ако все пак сте фенове на класиката и не бихте могли да се пречупите да носите гореизброените тенденции, то карето, синтеза черно-бяло и геометричните детайли отново са тук за вас.
 
Ето и няколко стилни предложения за Crème de la crème – бежово сако, буфан ръкави, карирани сака или едноцветни костюми, които все още са тотален хит. Кожата като материя също е част от модните тенденции тази есен.
 
За по-лежерните души, които могат да си позволят да не подготвят ежедневно своята по-строга офис визия, движението "bohemian chic” определено ще ги удовлетвори. Бродерии, богати материи и хипи излъчването все още е на мода.
 
"Ние, от Bulgaria Mall, се стараем да сме тук за вас с всичко ново от света на модата! Призоваваме ви обаче да изградите свой стил, със собствен почерк, който да е неподвластен на времето. Голяма част от тенденциите този сезон са именно такива – артикули, които бихте могли да носите повече от един сезон заради тяхната непреходност. В Bulgaria Mall ще откриете голямо разнообразие от магазини, подходящи за всеки стил и възможност на клиента. Колекции Есен/Зима 20/21 вече са при нас и ви очакваме!"

Свързани новини

Bulgaria Mall: твоят коледен пътеводител

07.12.2022

ЧРД, Bulgaria Mall!

16.11.2022

#ДайЗнак с Bulgaria Mall

09.09.2022

Покани лятото у дома с Bulgaria Mall!

30.05.2022

Детски фестивал в Bulgaria Mall!

13.05.2022