Ваканционен комплекс Wave Resort - eдно по-различно пролетно Ултра Ол Инклузив преживяване!

Месец май винаги ни носи топло слънце, ярки цветове и вълнуващи оферти, които да напомнят колко хубава може да бъде промяната. Ваканционен комплекс Wave Resort край Поморие отваря врати на 30 април, за да отбележи началото на летен сезон 2021 с наближаващите Великденски и майски празници.
 
Wave Resort е разположен на морския бряг, на 5 километра северно от Поморие, далеч от шума на оживените морски курорти и в непосредствена близост до природен резерват Поморийското езеро. 6-километровата плажна ивица пред комплекса е една от най-дългите и девствени ивици по нашето Черноморие, известна с лечебните свойства на графитено-сивия пясък, находищата на прочутата Поморийска кал, и обитаващите района редки птици.
 
През май край морето
"Ваканционен комплекс Wave Resort отваря врати за трета поредна година и със своето местоположение, модерна архитектура и ултра ол инклузив концепция, предлага на своите гости петзвездно преживяване, стремейки се непрекъснато да обогатява възможностите за почивка и пълноценно прекарване на свободното време. Месец май дава възможност да предложим екслкузивни пакетни предложения на нашите клиенти, така че луксозният хотелски продукт да стане ценово достъпен до по-широка аудитория. Това е периодът, в който акцентираме върху предлагането на лечебни и възстановителни програми, СПА и уелнес пакети, както и корпоративни събития." - казва Преслава Бойчева, мениджър Продажби и маркетинг в комплекса. 
 
Великден и майски празници
По време на Великденските и майски празници комплексът ще предложи на своите гости атрактивни 3-дневни пакети с празнично меню, тематични вечери, жива музика, анимационна програма с много изненади и забавления. Сред празничните акценти са неделен Великденски брънч, празничен Великденски обяд, детска анимационна програма с боядисване и лов на Великденски яйца, работилници, игри, детска дискотека и много други. По време на гала вечерята на 2 май настроението на гостите ще подгрява музикална група с хитови изпълнения.
 
Майските предложения в Wave Resort продължават с Гергьовден и отстъпки от 25% за настаняване при престой от минимум 3 нощувки. За 6-май майстор-готвачите в комплекса са подготвили специалитети по Гергьовденски, печено агне, шоу-кукинг и карвинг деликатеси, прочутата домашна пица на пещ, и не на последно място уникалните авторски десерти на екипа от майстор-сладкари. Детски кът с анимация, площадка на открито, дневна и вечерна развлекателна програма очакват гостите през уикенда на 6-ти май. 
 
За повече информация, посетете waveresort.bg, секция Специални оферти.
 
Балнеолечение и СПА
На разположение на гостите през май е СПА зона с вътрешен басейн с джакузи, външен отопляем басейн, финландска сауна, билкова сауна, турски хамам, фитнес център и релакс зона.
 
Балнеолечебният и СПА център на Wave Resort представят нови специално разработени лечебни, уелнес и бюти-програми за пълноценна почивка и презареждане.  
 
Центърът разполага със сектори за калолечение, луголечение, халотерапия, хидротерапия, физиотерапия, термална зона и над 10 козметични и масажни стаи. Предлагат се персонализирани програми, според индивидуалните нужди на всеки гост.
 
Черпейки от богатствата на местната природа, акцент в лечебните и възстановителни процедури са естествени продукти като Черноморска кал и луга. Те имат дълбок терапевтичен ефект върху тялото при различни заболявания, в т.ч. болки в кръста, шипове, радикулити, кожни заболявания, псориазис, дерматит, както и различни респираторни болести като астма, пневмонии, бронхити, алергии и други.
 
Сред актуалните в момента процедури са програмите за възстановяване след Ковид-19 инфекция, които съчетават комплекс от електропроцедури, сесии в солна стая, солен терапевтичен басейн, Кнайп пътека, процедури в тангенторна вана, лечебен масаж и физически упражнения, които целят да повишат адаптационните и рекреативни способности на организма след заболяване от Ковид-19.
 
За повече информация, посетете waveresort.bg, секция W SPA Балнеолечебен и СПА център.
 
Събития през май
С отминаването на зимата и старта на сезона на събитията, Wave Resort предлага на своите корпоративни партньори възможност за организиране на ултра ол инклузив мероприятия, семинари, конфереции, инсентив почивки, тимбилдинги и други специални събития.
 
Комплексът разполага с 3 конферентни зали с капацитет от 15 до 450 участника, 4 ресторанта с капацитет от 50 до 950 места, и многобройни възможности за провеждане на събития както на открито, така и на закрито, при спазване на санитарните изисквания за превенция на разпространението на Ковид-19.
 
Сред акцентите в предлагането е лайв стриймингът на събития, който позволява на участниците да следят събитийната програма по телевизора в уюта на хотелската си стая, с възможност да се присъединят към събитието на живо във всеки един момент.
 
Месец май е сред предпочитаните месеци за организиране на събития на морето, заради преференциалните ценови условия и възможностите за провеждане на активности на открито на все по-нетрадиционни места. Такива са откритите тераси на 4-те ресторанта с капацитет от 20 до 350 души, 7-те външни басейна, откритият амфитеатър, вътрешният двор и пеещите фонтани, и не на последно място 6-километровата плажна ивица на Поморийското езеро.
 
Ултра ол инклузив събитията днес стават все по предпочитани, заради множеството добавени стойности и услуги, включени в пакета, изгодната цена и отличното съотношение на цена-качество, което ваканционен комплекс Wave Resort предлага през май.
 
За повече информация, посетете waveresort.bg, секция Събития.

Свързани новини

Да спасим един човешки живот!

23.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

"Кино и класика" се завръща

20.03.2024

LecoVita МЕМЕНТО за памет и концентрация

11.03.2024