"Месец на покупките" в Bulgaria Mall!

Нека голямото пазаруване да започне сега! От 11 октомври до 7 ноември в Bulgaria Mall те очаква "Месец на покупките"! Всяка нова седмица, част от Месеца на покупките, ще задава своята тема и ще "крие" в себе си страхотни изненади! Затова не спирай да следиш facebook профила на Bulgaria Mall.
 
По време на "Месец на покупките", в периода от 11 октомври до 7 ноември, избери да направиш покупка от един или повече магазини в Bulgaria Mall на стойност 30 или повече лева. След направената шопинг обиколка, регистрирай своя фискален бон на bulgariamall.bg, като направиш снимка на него и попълниш пълната форма за регистрация в играта.
 
Накрая на всяка седмица, част от "Месец на покупките", един късметлия ще печели ваучер за пазаруване в Bulgaria Mall на стойност 1000 лева! А вторият изтеглен в играта, ще получи селектирани продукти в зависимост от темата на седмицата, в която е участвал.
 
Пълните условия на играта и как да вземеш участие в нея ще откриеш на bulgariamall.bg.

Свързани новини

Bulgaria Mall: твоят коледен пътеводител

07.12.2022

ЧРД, Bulgaria Mall!

16.11.2022

#ДайЗнак с Bulgaria Mall

09.09.2022

Покани лятото у дома с Bulgaria Mall!

30.05.2022

Детски фестивал в Bulgaria Mall!

13.05.2022


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0