СПА Ризорт Св. Иван Рилски – мястото, което подарява преживяване!

Хотелът отвори врати през април след цялостна реновация и несъмнено може да се похвали със силен старт. През пролетта заложиха на специално разработени СПА пакети, като самия център е на площ над 1000кв.м. и разполага с външен и вътрешен отопляеми басейни, джакузита, 3 сауни, 3 парни бани, зона за възрастни и масажна зона.
 
 
Лятото в Банско тази година несъмнено бе по-различно. Екипът на СПА Ризорт Св. Иван Рилски предложи прекрасна алтернатива на морската ваканция. Удобствата, с които разполага - външен басейн и джакузи, удобни шезлонги, All Inclusive настаняване, Pool бар и следобедни партита направиха мястото предпочитана дестинация за лятна почивка.
 
Прохладните вечери на терасата на ресторант "Chef’s kitchen" определено са оставили хубав спомен у гостите, които са се насладили на изискани блюда, BBQ вечери и незабравими гледки. Да не забравяме тематичните вечери, партитата с джаз музика на живо, саксофон, китара и хубави напитки. 
 
 
През октомври екипът не изневери на традицията да предложи интересни събития и изненада гостите с постановки на живо от актьорския състав на Габровския Драматичен Театър "Рачо Стоянов". За край на есента разбира се тематично Хелоуин парти зарадва малки и големи гости с настроение и декор. 
 
Ноември ще е гастро месец в СПА Ризорт Св. Иван Рилски. 7 от топ готвачите на България си дават среща за истински кулинарен вихър! Екипът е сътворил изненади за сетивата, които ще радват гостите в 4 уикенда и представяне на вина от 4 български винарски изби. 
 
Първият уикенд на ноември стартира с френска гурме вечер с гост-шеф Димо Димов, последван от уикенд с шеф Севда Димитрова, която ще зарадва сетивата ви с есенно авторско меню. На 19 и 20 ноември двамата исполини шеф Андрей Стоилов и Малин Бистрин ще ви посрещнат топло с Молерова вечер и балканска кухня. За край на месеца ще се вихрят 3-ма шеф-готвачи от веригата FPI Hotels and resorts.
 
Затаете дъх, защото предстои не по-малко вълнуващ декември. За всички любители на ски и СПА почивките, хотелът предлага различни оферти за настаняване, като може да избирате между оферти със закуска и вечеря, All inclusive, специална седмична оферта 3=4, пакети за релакс и масаж, безплатен трансфер до начална станция на лифта и много други. Изключително удобно за home office e настаняването в студиа и апартаменти, както за няколко дни, така и за дългосрочен наем. Всички удобства нужни за една спокойна и комфортна почивка са налични, а при резервация на сайтът на хотела ще получите най-добрите условия за настаняване. 
 
 
За Коледните празници е готова програмата, която ще радва с музика на живо, традиционна вечеря за Бъдни вечер, изкусително меню за Коледен обяд и подаръци от дядо Коледа за най-малките.
 
Ако все още не сте решили къде да празнувате настъпването на новата 2022-ра – открихте мястото. И тук има неустоима оферта с 4-дневен пакет с много емоция и настроение, за което ще се грижат двама известни български ди джеи, на Нова Година забавлението ще е с прекрасната Кристина Димитрова, а старта на новата година ще постави Дичо с едно прекрасно парти на 1 януари 2022.

Свързани новини

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

"Кино и класика" се завръща

20.03.2024

LecoVita МЕМЕНТО за памет и концентрация

11.03.2024

Здраве за цялото семейство

04.03.2024