Добре дошли в Solid Doors Center!

Solid Doors Center е нова концепция на дизайн център за врати и комбинация от решения, в който намират място различни по функционалност, дизайн и технически характеристики продукти.
 
 
Не е нужно да разбирате от врати и и интериорни решения, това го можем ние. А вие получавате професионална консултация с интериорни дизайнери и продуктови експерти. С грижа за Вас.
 
 
30 години опит, събран от нас за вас!
 
Трупаме знания дълги години. Разработваме високо-технологични постижения, развиваме безкомпромисна сигурност, следим тенденции в дизайна. Издигаме вратата на друго ниво. Solid Doors Center обединява всичко, което знаем и можем.
 
Solid Doors Center е най-големият дизайн център за врати. Той е с площ от над 3000 кв.м. Изборът на врата в новооткритият ни шоурум ще бъде изживяване, което не бихте могли да повторите другаде! Ексклузивен дизайн, нестандартни решения и изключителни комбинации на едно място!
От Солид 55
 
 
3 етажа изложбена площ
Знаем, че изборът на подходящото за вас решение може да е дълъг процес. Затова се погрижихме Solid Doors Center да бъде семейно място с концептуално разположени продукти на всеки етаж. Разпределeни така, че да бъде максимално удобно за вас в избора на продукти. Да комбинирате и обсъждате спокойно. През това време, вашите деца могат да са в детския ни кът, а вие – в компанията на чаша ароматно кафе. С внимание към вашия комфорт.
 
Solid Doors Center разполага с над 100 изключителни модела – огромно разнообразие от реални мостри и безброй изложени комбинации. Различни видове обков, дизайн, декоративни елементи, функционалности, цветове и стъкла. Всичко това на едно място. Интериорни решения така, че да не се налага да си представяте продуктите, а да ги видите как изглеждат в атмосфера.
 
 
Solid Doors Center е специално място
В Solid Doors Center ще получите професионална консултация с интериорен дизайнер. Без значение какви са вашите изисквания, бюджет или нагласи, опитен експерт ще бъде до вас в целия процес по избор на врата или интериорни решения.
 
За първи път в България, всички световни тенденции в областта на вратите и интериорните решения са събрани на едно място. Грижливо подбрахме брандове, всеки от които е лидер в областта си. Само в Solid Doors Center ще намерите международни марки с традиции, история и награди.
 
Кои продукти правят Solid Doors Center толкова специално място?
 
 
Smart врати Solid и hi-tech решения
Стандартните блиднирани врати са на път да отидат в историята. Защото Smart вратите Solid притежават функционалности, които веднъж опитали, няма да можете без тях. Те притежават патентовани разработки и високо-технологични екстри. Отключвайте само с докосване на пръста си или от другия край на света – изборът е изцяло ваш. Вече го можете.
 
 
Дизайнерски интериорни врати
Италианските интериорни врати са символ на изключителните постижения в областта на дизайна. Брандовете Garofoli и Gidea са доказателство за това. Ексклузивно представени в Solid Doors Center, техните дизайнерски интериорни решения и комбинации демонстрират колекции от масивно дърво или лакирани покрития. Скрити в стената, невидими тапетни врати или фантастични стъклени врати и прегради. Дизайн без граници – всичко е във вашите ръце.
 
 
Ексклузивни врати за къща
Когато за първи път се срещнете с вратите за къща на словенската бутикова компания Pirnar, това ще бъде любов от пръв поглед. Сигурни сме в това заради впечатляващите продуктови характеристики и галещи сетивата визуални акценти, които ще устоят и на най-високите изисквания. Разкошен дизайн, ефирно осветление и високо-технологични решения, които ще превърнат една врата в бижуто на дома ви.
 
Solid Doors Center е концептуално разпределен дизайн център
 
 
Smart зоната на Solid Doors Center
На първи етаж в Solid Doors Center са разположени Smart вратите Solid. На място ще усетите колко лесно се отключва само с помощта на вашия пръст. Ще чуете алармената система, вградена във вратите и ще почувствате лекотата на управление с иновативния touch screen дисплей. Тук се намира зоната за деца, както и един от атрактивните ни барове с чудесно кафе и студени напитки.
 
 
Корпоративен hub
Втори етаж в Solid Doors Center е посветен на корпоративните партньори, дистрибуторската мрежа на Солид 55, както и екпортните клиенти. Тук са представени решения, фокусирани основно в строителния бранш и разнообразието от корпоративни обекти, с които работи компанията. Индустриалният дизайн на работното пространство го прави предпочитано място за провеждане на срещи и дискусии с разнообразни гости.
 
 
Дизайн центърът в дизайн центъра
Този етаж обединява италианския шик на интериорните решения и лукса на изключителните врати за къща. Бронзова статуя, вградена във вратата или скрита дръжка с ефирна подсветка. Тапетни интериорни врати, облечени в ламперия или завършени с декоративна мазилка. Стъклени прегради с механизъм за безшумно, плавно затваряне или имитация на мрамор. На този етаж има всичко.
 
Разгледайте повече на solid.bg.

Свързани новини

"Непознатото дете" със специално изание

29.06.2022

Мечтаното място за почивка

21.06.2022

Красотата на България на фокус

16.06.2022

SOS Детски селища със специални стикери

07.04.2022

Наближава Wine & Spirits Show 2022

02.04.2022