Курс по английски език – стъпка напред към самочувствието и успеха

Поставихте ли си нови цели, свързани с личното ви развитие, които да осъществите през 2022-ра година?
 
Бихте могли да подобрите своето CV и самочувствието си и да си гарантирате повече възможности за успех, като повишите нивото си по английски език. При това – без да напускате уюта на дома си и съобразно свободното си време. Възможност за това дават интензивните онлайн курсове на BRITANICA.
 
ЗА КОГО СА ПРОГРАМИТЕ
От тях могат да се възползват всички, които искат да подобрят английския си, за да се справят по-добре в работата си и да бъдат конкурентоспособни, да се подготвят за вземане на международен сертификат по езика, да ползват свободно повече информация и материали за забавление (филми, книги, статии) на английски, да се чувстват граждани на света.
 
Интензивните програми на BRITANICA са тримесечни и дават възможност на всеки за една календарна година да премине през цели три езикови нива.
 
Курсовете са насочени към всички възрасти: от ученици в горните класове на гимназията – бъдещи кандидат студенти; през активно работещи; до хора, които искат да общуват по-лесно със своите внуци в чужбина или да се справят сами, когато са на гости на децата си зад граница.
 
КОГА И КАК СЕ ПРОВЕЖДАТ КУРСОВЕТЕ
Графиците на курсовете дават възможност на всеки да избере най-удобното разпределение на времето си, съобразно собствената си заетост. Можете да избирате между присъствена или онлайн форма и между делнични и съботно-неделни курсове. Тези през работните дни на седмицата се провеждат вечер, а уикенд курсовете са сутрин или следобед.
 
ЕФЕКТИВНОСТ
Курстите на BRITANICA споделят, че инзивните програми са приятни, ефективни и интересни. Учебният материал е базиран на съвременни теми, от които освен по езика, научават и нови интересни факти за света, за англоезичните общества и за различни аспекти на нашата съвременност. 
 
Много от курсистите смятат, че не е нужно да разполагат с много допълнително време за самоподготовка, защото всичко в часовете е визуализирано, упражненията се правят директно върху бялата дъска, която всеки вижда на екрана на своето устройство, ако е онлайн, или на интерактивната дъска във филиал на BRITANICA, ако предпочита присъствена форма на обучение. Материалът се поднася от преподавателите под формата на ясни, прегледни и улесняващи възприемането презентации. С различни индивидуални и групови активности новите думи, изрази и граматика биват упражнявани директно в часовете. Благодарение на това, попълването на домашната работа би могло да бъде достатъчно, за да се затвърди наученото. На курсистите се предоставя достъп до интерактивна онлайн платформа, в която могат да практикуват всички езикови умения – слушане, четене, писане, говорене. Всеки има постоянен достъп и до материалите от часовете, а при необходимост може да получи и допълнителна индивидуална консултация. 
 
ПРЕДИМСТВА НА ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕТО
Обучението в онлайн форма позволява да не пропускате занимание, дори когато не сте у дома си. Достатъчно е да имате интернет връзка и компютър или лаптоп, и можете да влезете в час от всяка точка!
 
Онлайн платформата на BRITANICA осигурява лесно и удобно включване, като предлага всички опции, които има и реалната класна стая. Онлайн обучението в някои отношения има известни предимства спрямо реалното общуване – например дава възможност преподавателят да раздели групата по двойки в отделни виртуални подстаи. По този начин в даден момент от часа курсистите могат да упражняват уменията си по speaking, водейки диалог в абсолютно тиха среда, без да чуват останалите си колеги и без да си пречат. 
 
КАКЪВ КУРС ДА ИЗБЕРА?
Често си задаваме въпроса: дали да избера курс по бизнес английски, или е по-добре за мен да се насоча към курс по общ английски, ако нивото ми на владеене на езика не е много високо? Програмите Business English на BRITANICA предлагат същите нива, каквито има и в General English, но лексиката и темите в тях са насочени към бизнес комуникацията. Например вместо неформално писмо курсистите се научават да пишат служебен email, а вместо диалог, свързан с туристическо пътуване, се упражняват да водят разговор, свързан с бизнес пътуване. Граматиката се усвоява постепенно и по идентичен начин и в двата курса, т.е. напредъкът по езика става плавно и през призмата на бизнес общуването и ако напредъкът по английски ви е необходим за работа, можете спокойно да изберете Business English Classes.
 
СТЪПКА КЪМ БЪДЕЩЕТО
Ако ви предстои кандидатстване в университет в чужбина, за което ви е нужен езиков сертификат на Cambridge – FCE, CAE, CPE,  BEC, или IELTS , или просто бихте искали да се явите на международните изпити, за да имате авторитетно удостоверение за нивото ви по езика, можете да изберете сертификатните курсове на BRITANICA. Те дават знания и богата опитност в уменията за вземане на избрания изпит и подсигуряват нужните подготовка и увереност в решаващия момент.
 
МОТИВИРАЩА ОБЩНОСТ
За мнозинството курсисти часовете по английски в BRITANICA са начин да подобрят знанията си по езика, но същевременно с това са и приятно преживяване. Те са онзи очакван момент от деня, в който курсистите стават част от нова, динамична и мотивираща общност, чиито членове са обединени от една обща цел.
 
Английският е път за постигане на личните цели и за Габриела, която посещава интензивен курс в BRITANICA в онлайн форма на обучение. Можете да чуете нейните впечатления от курсовете във видеото:
 
 
Повече информация за програмите на BRITANICA в присъствена или онлайн форма можете да откриете тук: britanica-edu.org/adults-courses-britanica. За въпроси и записване: britanica-edu.org/britanica-offices.

Свързани новини

Да спасим един човешки живот!

23.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

"Кино и класика" се завръща

20.03.2024

LecoVita МЕМЕНТО за памет и концентрация

11.03.2024