Март и април - Pop Up Months в Bulgaria Mall!

Март и април месец в Bulgaria Mall са Pop Up Months! Нямаме търпение през тези два месеца да бъдем домакин на няколко български модни и детски брандове, от които до момента имахме възможност да се докоснем само онлайн.
 
Отваряме врати за едно ново и вълнуващо шопинг преживяване, част от второто издание на кампанията Pop Up Month, което нямаме търпение да споделим с вас!
 
От 7 март на ниво +1 ще ви очаква Steff Wedding, които ще ви представят нежните си сватбени рокли, в духа на бохо, винтидж и ръстик стила. Ако ви предстои този незабравим момент, сме сигурни, че те ще ви предложат един личен прочит за вашата рокля.
 
Непосредствено след тях продължаваме да ви представяме българското, този път отваряме специално местенце за малчуганите! Wild Bugs са следващите участници, които ще ви покажат техните артикули, произведени от висококачествени материали и с мисъл към най-малките.
 
И за да завършим месеца подобаващо – месеца, но не и кампанията, на гости ни идват Denica Kurtajoff Atelier, които ще представят дизайнерски и много интересни бижута, с прекрасно отличителния почерк на авторката си. 
 
Проследявайте нашите профили във Facebook и Instagram за повече информация.

Свързани новини

Bulgaria Mall: твоят коледен пътеводител

07.12.2022

ЧРД, Bulgaria Mall!

16.11.2022

#ДайЗнак с Bulgaria Mall

09.09.2022

Покани лятото у дома с Bulgaria Mall!

30.05.2022

Детски фестивал в Bulgaria Mall!

13.05.2022