"Топола Скайс Ризорт и Аквапарк" - мечтаното място за пълноценна семейна почивка

Разположен над един от най-красивите Черноморски заливи, сред живописни крайбрежни хълмове, с приказна гледка към безкрайните води на Черно море - "Топола Скайс Ризорт и Аквапарк" е мечтаното място за една пълноценна семейна почивка.
 
 
Комплексът се намира на едно от най-китните места по нашето Черноморие, на 60 км северно от Варна и на 17 км южно от нос Калиакра. Съвсем наблизо сa трите най-големи голф игрища в България, както и заливът "Болата", който попада в класацията на "Най-красивите заливи в света".
 
 
Топола скайс Ризорт и Аквапарк съчетава комфорт и природа. Комплексът се състои от общо 4 сгради и разполага с удобни, напълно обзаведени апартаменти, както и хотелски блок с модерно оборудвани просторни стаи.
 
 
На разположение на гостите са три зони с отопляеми басейни, включващи хидромасажни секции, детски атракции и Уелнес център със зона за игри и фитнес център. 
 
 
Аквапарк Топола скайс е разположен на територията на комплекса и предлага 5 атрактивни пързалки и водни забавления. Тук ще откриете единствен по рода си басейн с изкуствени вълни, невероятно забавление за цялото семейство. Нашите най-малки посетители, могат да се забавляват в Детския воден замък, да се спускат по специално изработените за тях пързалки или да си устроят‚ "героични" водни битки.
 
 
Екшънпарк Топола скайс - за притежателите на авантюристичен дух на разположение е нашият въжен парк, забавление с екстремен характер, предлагащ 2 нива на трудност. Ниво 1 е за всички начинаещи, съставено от 10 препятствия и височина от 2.5 м. Ниво 2 е за напреднали и е със значително по-сложни препятствия, височината е 5 м. Приключенският парк разполага и с 2 стени за катерене по 8 м всяка. На територията на комплекса ще откриете четири Мултифункционални игрища за футбол, волейбол и тенис на корт за всички привърженици на отборните игри и състезания.
 
 
Zip Line е страхотно приключение за онези, които обичат предизвикателствата. Съоръжението за екстремно спускане е с дължина от 468 метра и надморска височина от 118 метра. Невероятна панорама се разкрива пред погледа на любителите на адреналина, докато се спускат по трасето. Скоростта на спускане по въженото съоръжение достига до 80 км в час. 
 

Свързани новини

Да спасим един човешки живот!

23.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

"Кино и класика" се завръща

20.03.2024

LecoVita МЕМЕНТО за памет и концентрация

11.03.2024