BG Market - разнообразни продукти от Европа

Верига супермаркети BG Market разполагат с 10 физически магазина на територията на гр. Благоевград и 1 в гр. Банско. Освен това разполагат с онлайн магазин, от който потребителят може да пазарува в цялата страна в зависимост от зоната, в която се намира. 
 
Фирмата е изградила собствена транжорна, като предоставя на своите клиенти различни месни деликатеси под бранда Mr Yummy. Освен това разполага със собствена кухня за нуждите на топлата точка в търговските обекти, като предлага разнообразие от готвени ястия, които потребителите могат да закупят всеки ден. В магазините клиентите ще намерят близо 9000 хранителни продукти, стоки за дома и офиса, козметика, храна за кучета и котки. Всяка седмица предлага на своите клиенти около 600 продукта на промоционална цена, които могат да разгледат в специално изготвена електронна брошура, валидна от понеделник до неделя.  
 
Освен характерни продукти от страната ни, BG Market внася директно храни и напитки от производители от Европа, с които има изградени партньорски отношения и по този начин предоставя уникални продукти за потребителите, които не могат да намерят по други места и в други вериги и различни търговски обекти. В BGM потребителят ще намери разнообразие от селектирани вина и бири, месни деликатеси и сирена, кафе, чай, бисквити, полуфабрикати. 
 
Една от марките, които предлага е италиански бранд с 200-годишна история – Beretta. Продуктите са богати на хранителни вещества, полезни за ежедневните нужди на организма. Съобразени са с нарастващите хранителни проблеми в световен мащаб, като предлагат на хора с непоносимост към глутен разнообразна гама от безглутенови продукти. Mлечни продукти Auricchio e истинска вълшебна феерия за най-изтънчените вкусове, произведени от компания – лидер в производството на сирена от 1877 г. Кафе Aloia е марка с 80-годишна традиция, която използва различни сортове арабика и робуста, като подсилва аромата на прясно смлени зърна чрез използването на иновативни машини. В приготвянето на бисквити Campiello е инвестирано много внимание и грижа. За направата им са използвани натурални съставки, умело обработени, съобразени с времето и температурата на готвене с цел запазване на хранителните качества и подсилване аромата на тестото. 
 
Тези и още различни продукти, ще откриете при нас. Заповядайте в нашите магазини или пазарувайте онлайн на bgm.bg.
 
Разберете повече за възможностите за пазаруване от BG Market от статиите "10 причини да пазарувате в BGM", "Защо да изберете BG Market?", "8 ползи от онлайн пазаруването на www.bgm.bg".

Свързани новини

Броени дни ни делят от събитието

22.07.2024

По-сигурни на пътя!

25.06.2024

УЕФА ЕВРО 2024 в ефира на БНТ

10.06.2024

За нормална функция на черния дроб

29.04.2024

Да спасим един човешки живот!

23.04.2024