Фестивалът за екстремно кино SoExtreme

В петък Зорница Миткова ще ни разкаже за доброволческата дейност на платформата Time Heroes и как да превърнем времето и уменията си в суперпозитивна сила.&nb... прочети още »

Александър Ангелов представя ЗарядBOX

Днес в "Часът на идеите" Александър Ангелов ще представи един продукт, специално разработен за българските училища - ЗарядBOX. Какво точно представл... прочети още »

Jamie Lawson c благотворителен сингъл

Jamie Lawson, първият артист, подписал с лейбъла на Ed Sheeran - Gingerbread Man Records, пусна благотворителна песен, в подкрепа на коледната кауза Walking W... прочети още »

"Ледникова епоха" завладява София

Мамути, съблезъби тигри, космати носорози, гигантски птици и още други са част от "Ледникова епоха" - вълнуваща и образователна изложба за растеният... прочети още »

Спечели с играта на DiVino.Taste

И през този ноември София се превръща във винена столица на България! Седмото издание на най-големия форум за българско вино DiVino.Taste ще се проведе от 17 ... прочети още »

Най-високоплатени звезди в Холивуд 2017

Малко изненадващо, но начело в най-важния списък в Холивуд се оказва Mark Wahlberg, пише cinefish.bg.      Вярно, че той не се е снима... прочети още »