Аmrita обича твоята кожа

Кожата е най-големият човешки орган. Тя има собствени механизми за защита и възстановяване, но стресът, възрастта, хормоналните проблеми, замърсената околна среда са все фактори, които могат да затруднят естествените й функции, а също и да намалят нейната жизненост.
 
Аmrita, съчетавайки опита и съвременните постижения в областта на козметиката, представя богата гама от продукти с грижа за кожата във всяка възраст – от бебешка, с марката kangaroo, до зряла чрез анти ейдж крем и серуми. Проблемната и засегната от акне кожа може да подобри състоянието си чрез Калмо Детокс крем -  част от серията Dr Homeo, която е изцяло терапевтична и предлага точни решения при екзема, тежест в краката, мускулни и ставни болки и др.
 
Kalivi е още една марка от портфолиото на Аmrita. Продуктите в тази серия са сигурно оръжие в бортата против оксидативния стрес. Основните съставки като витамин С, ацетил цистеин, екстракти от бамбук и диня са насочени както към подобряване вида и еластичноста на кожата, така и за нейната регенерация, а също и ефективно контролират процеса на стареене.
 
Още информация за продуктите на Аmrita може да научите от сайта amritalab.com.

Свързани новини

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

"Кино и класика" се завръща

20.03.2024

LecoVita МЕМЕНТО за памет и концентрация

11.03.2024

Здраве за цялото семейство

04.03.2024