Девето издание на кампанията "SoDOGGY: шалче за чувалче" в подкрепа на ARS

На 14 май (неделя) SOHO Sofia и "Ador Barador – шалчета с мисия" се обединяват за девети път в кампанията "SoDOGGY: шалче за чувалче", след като с предходните осем издания успяха да съберат приблизително 70 000 лв. в помощ на спасените кучета и котки в приют "Фермата" на Animal Rescue Sofia.
 
 
Вече разпознаваемата концепция на събитието насред любителите на четириногите хора e събирането им сред уюта на зелената къща на коуъркинг пространството SOHO и съчетаване на полезно с приятно в рамките на един следобед. На по чаша питие желаещите да подкрепят каузата на ARS ще могат да закупят кучешки и/или човешки шалчета и други аксесоари на бранда Ador Barador, както и от дневните пакети за работа в SOHO на цена от 34 лв. - точно за колкото ARS имат договорка за закупуване на чувал с храна.
 
 
На място ще бъде разположена касичка, като срещу всяко направено дарение, което може да е и на различна сума, ще бъде издаден сертификат от ARS и ще получите топъл чай от домакините от SOHO. Междувременно представители на приюта ще разказват за дейността си сред непринудена приятелска обстановка.
 
 
Това издание ще е по-специално, понеже петима изключителни музиканти и любящи стопани на кучета и котки ще се включат, за да допринесат събитието да стане истински пир за душата. Насред уюта на градината с импровизирани бар и сцена, Влади Герасимов-Valdy ще подгрее с melodic house и deep disco диджей сет. После уютният глас на Ния, сливащ се с китарата на Явор, ще ни представят прочит на любими инди рок парчета, наред с авторски такива от дебютния албум на Ния. След тях Лило Петров-DJ Xonic, познат от клубната музикална сцена в последните 15 години, вкл. с участието си в многобройни формации като Camp и Fruit Sessions, ще се погрижи настроението ни да завие към соул, фънк и хипиди-хопиди посока, което Божидар Василев-Trombobby - лидерът на Southwick и DAYO, ще затвърди и със своя диджей сет.
При невъзможност за лично присъствие, можете да направите дарение и от разстояние към Animal Rescue, като е важно в основание да сложите "SoDOGGY - шалче за чувалче". Ако стойността покрива 34 лв., с потвърждението можете да пишете на ФБ страницата на Ador Barador с желания модел и размер шалче, което ще получите по пощата или на SOHO, за да запазите удобен за вас ден за работа от зелената къща.

Свързани новини

Да спасим един човешки живот!

23.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

"Кино и класика" се завръща

20.03.2024

LecoVita МЕМЕНТО за памет и концентрация

11.03.2024