Девето издание на кампанията "SoDOGGY: шалче за чувалче" в подкрепа на ARS

На 14 май (неделя) SOHO Sofia и "Ador Barador – шалчета с мисия" се обединяват за девети път в кампанията "SoDOGGY: шалче за чувалче", след като с предходните осем издания успяха да съберат приблизително 70 000 лв. в помощ на спасените кучета и котки в приют "Фермата" на Animal Rescue Sofia.
 
 
Вече разпознаваемата концепция на събитието насред любителите на четириногите хора e събирането им сред уюта на зелената къща на коуъркинг пространството SOHO и съчетаване на полезно с приятно в рамките на един следобед. На по чаша питие желаещите да подкрепят каузата на ARS ще могат да закупят кучешки и/или човешки шалчета и други аксесоари на бранда Ador Barador, както и от дневните пакети за работа в SOHO на цена от 34 лв. - точно за колкото ARS имат договорка за закупуване на чувал с храна.
 
 
На място ще бъде разположена касичка, като срещу всяко направено дарение, което може да е и на различна сума, ще бъде издаден сертификат от ARS и ще получите топъл чай от домакините от SOHO. Междувременно представители на приюта ще разказват за дейността си сред непринудена приятелска обстановка.
 
 
Това издание ще е по-специално, понеже петима изключителни музиканти и любящи стопани на кучета и котки ще се включат, за да допринесат събитието да стане истински пир за душата. Насред уюта на градината с импровизирани бар и сцена, Влади Герасимов-Valdy ще подгрее с melodic house и deep disco диджей сет. После уютният глас на Ния, сливащ се с китарата на Явор, ще ни представят прочит на любими инди рок парчета, наред с авторски такива от дебютния албум на Ния. След тях Лило Петров-DJ Xonic, познат от клубната музикална сцена в последните 15 години, вкл. с участието си в многобройни формации като Camp и Fruit Sessions, ще се погрижи настроението ни да завие към соул, фънк и хипиди-хопиди посока, което Божидар Василев-Trombobby - лидерът на Southwick и DAYO, ще затвърди и със своя диджей сет.
При невъзможност за лично присъствие, можете да направите дарение и от разстояние към Animal Rescue, като е важно в основание да сложите "SoDOGGY - шалче за чувалче". Ако стойността покрива 34 лв., с потвърждението можете да пишете на ФБ страницата на Ador Barador с желания модел и размер шалче, което ще получите по пощата или на SOHO, за да запазите удобен за вас ден за работа от зелената къща.

Свързани новини

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

"Кино и класика" се завръща

20.03.2024

LecoVita МЕМЕНТО за памет и концентрация

11.03.2024

Здраве за цялото семейство

04.03.2024