На море през юни с Вашите малки съкровища!

Представяме Ви офертата "Месецът на децата" в HVD Reina Del Mar, мястото на Вашето приказно семейно приключение! 
 
Създайте семейни спомени:
Изживейте незабравими моменти с Вашите дечица на морския бряг. Подарете си преживяване, изпълнено със слънчева светлина, морски бриз и докосване до планинската свежест.Климатът през юни е мек, а комбинацията между море и планина,ще има особено благоприятен ефект върху Вашето здраве и здравето на Вашите деца.
 
Първокласни условия за настаняване:
Потопете се в абсолютния комфорт на нашите стаи, специално проектирани за семейства с деца – изключително луксозни, окъпани в светлина, с елегантен дизайн, в топли натурални цветове и всички удобства за фамилен престой. Релаксирайте със стил, докато се наслаждавате на разкошната атмосфера в комплекса!
 
Отопляеми външни басейни за деца:
Нашите отопляеми външни басейни с пързалки и водни атракции ще осигурят безкрайно забавление и смях за Вашите мъничета. В същото време, родителите могат да се насладят на слънчевите лъчи и да се отдадат на пълен релакс около нашите релакс басейни.
 
Удобства за Вашите бебета:
Разбираме, че пътуването с бебе  изисква специална подготовка. За да Ви осигурим безгрижна ваканция, предлагаме богат набор от безплатни удобства- бебешка количка, столчета за хранене,  бебешки ванички,  повивалници, нагревател за бутилки и памперси за плуване. В стаята ще Ви очакват още:
Бебешка кошарка
Козметика за бебета Hey Baby - шампоан, душ гел, мокри кърпички;
Детски чехли
Детски халат;
 
Занимания за Вашето бебе:
В HVD Reina Del Mar вярваме, че дори най-малките ни гости заслужават забавление.  Нашият екип от професионални аниматори знае колко са ценни новите запознанства и забавленията, но обръща и специално внимание на безопасността и сигурността.
 
Специален конкурс: Създайте и дайте име на нашия нов талисман!
Обръщаме се към всички деца! Имаме специална задача само за Вас. Покажете ни въображението си, създайте и дайте име на новия талисман на HVD. Нарисувайте нашия нов общ приятел с помощта на нашите аниматори и го предайте на екипа. Победителят не само ще види своето творение като наш официален талисман, но ще получи и вълнуваща награда - безплатна ваканция за цялото семейство, в хотел от веригата HVD по избор!
 
Насладете се на вкусни кулинарни изживявания:
Интернационалният екип от майстор-готвачи  ще Ви  предложи богата гама от ястия и ще Ви отведе на  кулинарно пътешествие по света. На нашите шоу-кукинг станциите, ще приготвим за Вас  специалитет на живо. Прекрасна изненада за всички вегетарианци е нашият Вегетариански бюфет, който показва колко разнообразна  може да бъде вегетарианската и веганска храна.
 
Създаден за нашите най-малки гости, детският бюфет предлага здравословно и балансирано меню.  Всеки ден поднасяме  на малчуганите свежи кулинарни предложения: супи, пресни зеленчуци и ястия, приготвени на пара или грил. За пълноценно хранене  могат да избират и от многообразието от зеленчукови, месни и плодови бебешки пюрета, бебешки бисквити, плодови закуски, адаптирани млека и др. За перфектен завършек на всяко хранене Ви предлагаме нашите домашно приготвени десерти.
 
Вълнуващи приключения за цялото семейство:
Започнете интригуващи приключения заедно! От работилници с нашите аниматори и вълнуващи игри през целия ден до специални шоу-програми вечер – предлагаме забавления за цялото семейство. Открийте чудесата на морето и създайте незабравими моменти заедно.
 
Само за родителите:
Докато Вашето дете се забавлява, възползвайте се и направете едно по-различно релакс пътешествие , в което петте елемента на природата ще Ви помогнат да възстановите енергията си и да  балансирате ума,тялото и душата си. 
Открийте удоволствиетао от уединението !
 
Позволете ни да Ви предложим едно ново и по-различно луксозно изживяване – заповядайте  в нашия VIP Relax Apartament. Предлагаме Ви парна парня със светлинна терапия, сензорен душ или ледена купа. На Ваше разположение ще бъдат и 2 спа легла за суха флотация, мултифункционална сауна  и разнообразни пакети и процедури. За перфектен завършек на това уникално изживяване може да се отпуснете на отопляемите шезлонги и да се насладите на освежаващи глътки шампанско и свежи плодове.

Свързани новини

Да спасим един човешки живот!

23.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

"Кино и класика" се завръща

20.03.2024

LecoVita МЕМЕНТО за памет и концентрация

11.03.2024