"Музикален Акселератор" помага нa 15 талантливи групи и артисти да развият музикалната си кариера

За трета поредна година RockSchool, KMK Records и Urban House Studio реализираха програмата "Музикален Акселератор".
 
Целта на проекта е да развие местната музикална култура и да създаде успешни истории, които да вдъхновяват други артисти. Тазгодишното издание подкрепи 15 талантливи групи и артисти по пътя им на създаване на качествена авторска музика на българската сцена. Участниците бяха подбрани с конкурс, в който се оценява мотивацията за развитие, музикалните умения и потенциал. 
 
 
По време на "Музикален Акселератор" всеки участник получи персонални музикални уроци, менторски сесии с експерти в музикалната индустрия, обучителен семинар, практическо обучение по дигитален маркетинг. Най-вълнуващ момент от програма неоспоримо беше професионалният студиен запис на авторските песни на участниците и видеоклипове към тях в  Urban House Studio. Програмата на Музикален Акселератор приключи с организирането на промо концерт с всички артисти, заедно с активно промотиране на работата им и медийни изяви. 
 
 
"По време на програмата имахме възможността да присъстваме на много ценни лекции, на които научихме много нови неща - как да разпознаваме различните роли в музикалната среда, как да популяризираш творчество си чрез социалните мрежи и много други нови неща."
Duet Paradox, участник в "Музикален Акселератор 2023"
 
 
По време на тазгодишното издание на "Музикален Акселератор"се проведе двудневен обучителен семинар на различни, актуални за музикалната индустрия, теми, свързани с бранд идентичност, продуциране, авторски права, дигитална дистрибуция. Накрая на програмата всеки артист имаше готов музикален продукт, който да промотира онлайн, прилагайки вече наученото по време на програмата.
 
"Натрупахме опит за бъдещи записи на музика, което е безкрайно полезно за всеки един от нас"
INCARA, участник в "Музикален Акселератор 2023"
 
 
Тазгодишното издание на "Музикален Акселератор" се проведе с голям успех, помагайки и съпътствайки над 45 творци в стартирането и развитието на своя музикален проект на българската арт сцена. Чуйте техните авторски песни тук.
 
Искаш качествено музикално развитие в България? Кандидатствай за следващото издание на "Музикален Акселератор" през 2024 година! Следи социалните ни медии за повече информация. Ти си на на ход!

Свързани новини

За нормална функция на черния дроб

29.04.2024

Да спасим един човешки живот!

23.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

"Кино и класика" се завръща

20.03.2024