BG Market: Изделия от нашата пекарна, кухня и транжорна

Верига супермаркети BG Market разполагат с 10 физически магазина на територията на гр. Благоевград и 1 в гр. Банско. Освен това имат онлайн магазин, от който потребителите могат да пазаруват в цялата страна в зависимост от зоната, в която се намират. 
 
Отскоро клиентите могат да се насладят на вкуса на току-що изпечени хлебчета, закупувайки изделия от пекарната, която се намира в търговския обект в гр. Благоевград, ж.к. Еленово, до бл.20 (ул. "Георги Андрейчин"), или поръчат онлайн. Ще намерят разнообразие на различни хлебни изделия, като бял, типов или ръжено пшеничен хляб, хляб със семена, франзели и мини франзели от бяло или пълнозърнесто брашно, пълнозърнест земел, кайзер земел, кайзер земел със сусам, кроасани с масло и с лешников крем, баница със сирене и с кашкавал и шунка. 
 
BG Market разполага със собствена кухня за нуждите на топлата точка в търговските обекти, като предлага разнообразие от готвени ястия всеки ден, които клиентите могат да закупят за вкъщи от магазините. Пълноценният и целесъобразен режим е важен за нормалното функциониране на организма. Поради тази причина това е съобразено в ястията, които се подготвят и предлагат - разнообразие от супи, основни ястия и скара. Ако се намирате в Благоевград, може да поръчате също онлайн, като трябва да имате предвид, че на място ще намерите по-голямо разнообразие. 
 
Също така, фирмата разполага със собствена транжорна, чрез която предлагат на своите клиенти пряснo изпечена скара. А за вкъщи могат да си вземат разнообразие от свежи месни деликатеси под бранда Mr Yummy.
 
Разберете повече за възможностите за пазаруване от BG Market от статиите "10 причини да пазарувате в BGM", "Защо да изберете BG Market?", "8 ползи от онлайн пазаруването на www.bgm.bg", "Доставяме до Вас".

Свързани новини

За нормална функция на черния дроб

29.04.2024

Да спасим един човешки живот!

23.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

"Кино и класика" се завръща

20.03.2024