BG Market: Изделия от нашата пекарна, кухня и транжорна

Верига супермаркети BG Market разполагат с 10 физически магазина на територията на гр. Благоевград и 1 в гр. Банско. Освен това имат онлайн магазин, от който потребителите могат да пазаруват в цялата страна в зависимост от зоната, в която се намират. 
 
Отскоро клиентите могат да се насладят на вкуса на току-що изпечени хлебчета, закупувайки изделия от пекарната, която се намира в търговския обект в гр. Благоевград, ж.к. Еленово, до бл.20 (ул. "Георги Андрейчин"), или поръчат онлайн. Ще намерят разнообразие на различни хлебни изделия, като бял, типов или ръжено пшеничен хляб, хляб със семена, франзели и мини франзели от бяло или пълнозърнесто брашно, пълнозърнест земел, кайзер земел, кайзер земел със сусам, кроасани с масло и с лешников крем, баница със сирене и с кашкавал и шунка. 
 
BG Market разполага със собствена кухня за нуждите на топлата точка в търговските обекти, като предлага разнообразие от готвени ястия всеки ден, които клиентите могат да закупят за вкъщи от магазините. Пълноценният и целесъобразен режим е важен за нормалното функциониране на организма. Поради тази причина това е съобразено в ястията, които се подготвят и предлагат - разнообразие от супи, основни ястия и скара. Ако се намирате в Благоевград, може да поръчате също онлайн, като трябва да имате предвид, че на място ще намерите по-голямо разнообразие. 
 
Също така, фирмата разполага със собствена транжорна, чрез която предлагат на своите клиенти пряснo изпечена скара. А за вкъщи могат да си вземат разнообразие от свежи месни деликатеси под бранда Mr Yummy.
 
Разберете повече за възможностите за пазаруване от BG Market от статиите "10 причини да пазарувате в BGM", "Защо да изберете BG Market?", "8 ползи от онлайн пазаруването на www.bgm.bg", "Доставяме до Вас".

Свързани новини

Броени дни ни делят от събитието

22.07.2024

По-сигурни на пътя!

25.06.2024

УЕФА ЕВРО 2024 в ефира на БНТ

10.06.2024

За нормална функция на черния дроб

29.04.2024

Да спасим един човешки живот!

23.04.2024