Промоции

16.11.201807:24

Обгърнете дома си в топлина и комфорт с климатиците на Mitsubishi...

На прага на зимния сезон сме и всеки мечтае за топлина и комфорт, а климатиците на Mitsubishi Electric притежават редица функции, които ще Ви ги осигурят както у дома, така и на работното място.   Фирма ClimaCom e официален представител за България на Mitsubishi Electric Living Environment Systems и предлага богата продуктова гама от... прочети още »
14.11.201812:20

Наближава "Златно сърце" 2018 - петите годишни награди...

На 4 декември 2018 в хотел Хилтън ще се проведе петото издание на Годишните награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност "Златно сърце", организирани от списание и клуб Business Lady и списание Bulgaria Business Review.    Инициативата цели да възнагради морално усилията и даде публичност на... прочети още »
08.11.201815:55

Ексклузивно фешън шоу за абитуриентки от випуск 2019

Aмериканският фешън лейбъл Terani Couture кани всички бъдещи абитуриентки от випуск 2019 на ексклузивно фешън шоу на 16 ноември (петък) от 19:00 ч., на което ще представи най-новата си колекция бални рокли!    В същата вечер една щастлива млада дама от випуск 2019 ще си тръгне от събитието с невероятна бална рокля - подарък от... прочети още »
07.11.201810:27

"Овладей пътя" - кампания за усъвършенстване на шофирането

"Овладей пътя" e социално-отговорна кампания за усъвършенстване на шофирането и начин да положим основите за реални стъпки към подобряване на безопасността по пътищата, организирана от на Mirafiori Academy.   В рамките на 5 дни имате възможност да се включите в безплатното теоретично и практическо обучение по безопасно... прочети още »
01.11.201809:37

Mitsubishi Electric – Знания в действие

Повече от 20 години фирма ClimaCom e официален представител за България на Mitsubishi Electric Living Environment Systems и предлaга най-високите технологии в областта на климатичната, отоплителната и вентилационната техника за Вашите нужди и комфорт.    С продуктите на Mitsubishi Electric, символ на иновация и безкомпромисно... прочети още »
23.10.201816:16

Хелоуин в Омагьосания мол

Пакостите от вас, лакомствата и забавленията от нас! Bulgaria Mall кани всички малки и пораснали деца на страховито Halloween парти. Влез в играта с нашите приказни герои и отговори на всички загадки! А накрая, накрая те очакват подаръци и лакомства.    Ниво партер, Bulgaria Mall Начало: 17:00ч. Вход... прочети още »
22.10.201815:30

Стопли зимата с топлинни конвектори Аdax!

Стопли зимата с топлинни конвектори Аdax!   Изберете своя модел в онлайн магазин за конвектори konvektori.org. Там ще откриете разнообразие от модели на реномираната новержка марка Adax.     Поръчайте лесно - доставката е напълно безплатна за цяла България. Не пропускайте и нашето специално намаление от 10% между 24 и... прочети още »
12.10.201818:51

LC WAIKIKI - Всеки заслужава да бъде добре облечен!

LC WAIKIKI, една от най-бързо развиващите се международни марки в търговията на дребно с готово облекло и аксесоари за мъже, жени и деца от всички възрасти, присъства осма година в България, с 16 магазина в различни търговски обекти. В тях клиентите могат да намерят целия спектър от дрехи и аксесоари, нужни за цялото семейство. Експанзията... прочети още »
05.10.201816:26

Ризите в celio* - разнообразие, стил и иновация

В celio* в момента презентираме наличието на не просто голямо разнообразие от модели и цветове, но и иновативни за българския пазар материи, като например ризи от 100% памук, които са абсолютно non-iron т.е. нямат нужда от гладене, след като се извадят от пералнята или риза с тефлоново покритие, която позволява дори да се залееш с кафе или... прочети още »
03.10.201817:19

Художничката Стела Терзиева: Най-красивите рисунки се създават с...

За ползите от рисуването за децата и за конкурса за рисунка на BRITANICA "Аз като герой в любимата ми приказка" разговаряме с художничката и графичен дизайнер Стела Терзиева. Тя е един от членовете на журито, което ще оценява творбите на малките художници. Очакваме рисунките на децата от III и IV група на детските градини и I и II... прочети още »
27.09.201816:17

Български изобретения обраха златните медали на Международния...

Продукти на български фирми обраха златните медали от Международния технически панаир. Общо 29 експоната бяха отличени в Конкурса за иновации, а 17 от тях са разработки на наши предприятия. Наградите бяха връчени на церемония във Виенския павилион на Международен панаир Пловдив, който организира деловия форум.    България е пред... прочети още »