Промоции

02.11.201610:54

Рожденикът раздава подаръци!

Toзи декември Bulgaria Mall навършва 4 години! По случай рождения си ден търговският център ще подари на един от своите посетители една прекрасна награда – чисто нов перлено бял Nissan Qashqai.   Всеки може да се включи в играта (при това, без да се обвързва с покупка), стига да сканира своята карта getti на бюро... прочети още »
28.10.201608:19

Elenkov – вашият партньор във виртуалния свят

Във времето, в което живеем, всичко е на един клик разстояние. Общуването, пазаруването, четенето, дори любовта преминават от реалния живот във виртуалния свят. Ориентирането и предпочитанията на потребителите при сърфирането им в интернет и непрекъснато изменящите се тенденции и алгоритми на търсачките превръщат доброто класиране на сайта в... прочети още »
21.10.201614:27

Halloween в омагьосания мол

На 31 октомври Омагьосаният мол оживява и приветства малки и големи на страховито парти по случай Halloween. Любими приказни герои ви очакват за пакости и сладости, много забавления, изненади и танци!   Маг Андреас е подготвил фокуси, с които да ви омагьоса, а забавна украса и страшни образи ще сътворяваме с помощта на "ЧДГ... прочети още »
13.10.201615:58

За седма поредна година VIVACOM стартира Операция "Жълти...

За седма поредна година VIVACOM стартира дарителската кампания Операция "Жълти стотинки", която ще се проведе от октомври до декември тази година. Началото на кампанията бе дадено на 09.10 с две изключителни спортни събития.    Рано в неделя сутринта се проведе Маратон София, чието тазгодишно издание събра... прочети още »
12.10.201608:00

Динозаврите на река Дунав!

Знаете ли, че есетровите риби са по-стари от динозаврите и са на над 200 милиона години? А знаете ли, че България е една от двете страни (заедно с Румъния) в света, които са останали с естествена популация на моруната, вид есетрова риба. Но тъй като са много редки, хайверът им е изключително скъп и всяка уловена риба се продава на черния... прочети още »
10.10.201608:00

МИКРОВЕДА®Лайф – революция в пробиотичните продукти

МИКРОВЕДА®Лайф e революционен пробиотичен продукт, който  съчетава цели 33 щама добри живи бактерии, както и 30 вида билки. Той е водещ продукт в Германия, но вече може да се открие и на българския пазар!   Както знаем, добре балансиранaта чревна флора е от изключително значение за правилното храносмилане, а то от своя... прочети още »
28.09.201611:34

Шести Фестивал на виното в Bulgaria Mall

След есенния гроздобер идва време за хубаво вино! А какво по-подходящо място за това от Фестивала на виното в Bulgaria Mall? За пета поредна година събитието радва почитателите на хубавото вино.   Шестото издание ще се проведе на 15 и 16 октомври на ниво партер в Bulgaria Mall. Богата палитра от винени вкусове ще бъде... прочети още »
19.09.201617:45

WWF и BRITANICA стартират конкурс за детска рисунка

Провеждаме конкурс за детска рисунка заедно с WWF и BRITANICA.   Заедно с природозащитната организация WWF България и образователния център BRITANICA дадохме старт на конкурс за детска рисунка "Реката и нейните обитатели".    До 11 ноември малчугани от 5 до 9 години могат да изпращат своите торби, като цялата... прочети още »
19.09.201608:00

Спечели с Zewa - Грижа за всичко

От 12 септември до 13 ноември за всеки закупен Zewa продукт - тоалетна хартия или мокри кърпички на обща стойност над 29,99 лв. -  можете да регистрирате код на сайта winwithzewa.com или на zewa.bg, за да участвате в жребия за Голямата награда - спа почивка в Австрия за цялото семейство! Всяка седмица имате възможност да спечелите и... прочети още »
15.09.201616:07

"Тирол Сервиз" ЕООД - професионално барово и кухненско...

"Тирол Сервиз" ЕООД e водеща на българския пазар. Сериозността и сигурността превърнаха фирмата в доставчик на който можете да се доверите. За удобство на клиентите фирмата предлага цялостно професионално барово и кухненско оборудване за хотели, ресторанти, сладкарници, кафенета, столови и частни домове.   На разположение... прочети още »
15.09.201613:41

VenZy подава ръка на деца и млади хора в тиймбилдинг против...

За втора поредна година VenZy призовава лично всички деца и млади хора в България да се изправят срещу хулиганството и тормоза, обединявайки сили с Cartoon Network в кампанията "Клуб Приятелство: Имаш Силата - Бъди Приятел", в партньорство с Фондация "Асоциация Анимус".   Акцент на тазгодишната инициатива е... прочети още »