Топ 5 на най – добрите химни на световни първенства

Започва най - големият футболен празник – Мондиал 2010 в Юар.

Жалко е, че България не успя да се класира, но и без нашите момчета, футболните фенове вече чакат с нетърпение утрешния ден и са отворили първите бири. За още по – висок градус на настроението, ви предлагаме една ункална  класация – топ 5 на футболните химни.

Няма да е подходящо да започнем с друго парче, освен с най – актуалния химн, а имено „Waka Waka” ( може и да си го кажем Чака Рака), на колумбийската суперзвезда Шакира.


 Второто място е отредено за  K'Naan, "Wavin' Flag". Видеото ви показва как да развеете хубаво флага, а за това помага и сътрудничеството на Will.I.Am и David Guetta.

"Game On" е на третото място – парчето на Pitbull  заедно с TKZee и Dario G е и телисман на световната футболна централа - FIFA, както и на Coca Colla.

Английският химн за Световното в ЮАР класираме на четвърта позиция. "Three Lions 2010" е изпълнена от лошото момче на британския поп Роби Уилямс. „Telegraph” описва химна , като най – популярната английска футболна песен на всички времена. Ние ще се опитаме да забравим  ”We will rock you”.

На петото място е още една песен телисман на FIFA.Изпята е от R. Kelly заедно с госпъл хора „Sign of Victory".