Шаде победи, сега избери своята песен в новата ни класация

„Soldier of Love” (Воин на любовта) на Шаде е  победителят в класацията ни на fmplus.net за месец  октомври.

Парчето е хит от едноименния албум на британската група, който излезе през тази година и е първи от 10 години насам. Родената в Нигерия изпълнителка и композитор Шаде не е от най – продуктивните – това е  едва шести студиен албум след дебюта и през далечната 1984 г.
Запитана от журналисти какво е правила през последните 10 години, Шаде отговори: "Бях се скрила в една пещера и току-що изтъркалях камъка, препречващ входа".
След албума „Lovers Rock” от 2000-та година тя изчезна от сцената и кориците на списанията. Единствената и  светска проява бе през 2005 г. със специално написана песен за DVD компилацията "Voices for Darfur".

Шаде пази ревностно личното си пространство, включително разбиранията си за композирането и слушането на музика. Според нея, когато даваш на медиите прекалено много информация за себе си и как си написал и изпълнил песните, слушателите започват да си мислят за изпълнителя, а не за емоциите, които песента събужда в тях." А не бива да е така, защото песента е тяхна, а не твоя", казва звездата.

Според вота на читателите на сайта fmplus.net  за месец октомври, Шаде и "Soldier of love" са големите победители. Няколко гласа по - малко получиха Роби Уилямс и Гари Барлоу със "Shame". Сега можеш да гласуваш в новата ни класация.

Представяме ви най - новото от Шаде - песента "Babyfather", която може да чуете само в ефира на Радио FM+!