Калина Стефанова представя книгата си "Нямам време да имам време"

"Нямам време да имам време" е първата авторска книга на водещата на Радио FM+ Калина Стефанова. Изданието е в съавторство с Бианка Йовова. 
 
Авторките питат: "Стига ли ви времето?". Ако отговорът е "не", "съвсем не", "никога", "може и по-добре да е", то тази книга е точно за вас.
 
В днешно време всеки активен човек често изпитва недостиг на време и е готов да изследва, както причините за този проблем, така и възможностите да го преодолее, разширявайки хоризонта на уменията си.
 
"Нямам време да имам време" е нов, нестандартен, забавен и едновременно с това напълно сериозен подход към темата за управление на времето ни. 
 
Премиерата на изданието ще бъде на 9 февруари 2019 от 16 до 18 часа в столичния "Артграунд" на ул. Граф Игнатиев 3. В уютна обстановка, ще имате възможност да се срещнете с авторките, които ще представят концепцията си за управление на времето. 
 
 
Калина Стефанова е популярен радиоводещ - един от най-дългогодишните гласове на Радио FM+. Кариерата й включва още сутрешния блок на Радио Fresh!, и редица телевизионни проекти. Специализира в консултант по публично поведение, говор и комуникация, треньор по емоционална и говорно-гласова интелигентност. Тя е често канен лектор на форуми за самоосъзнаване и здравословен начин на живот. 
 
Може да прочетете повече за Калина и за книгата "Нямам време да имам време" на https://tobekalina.com/ 

Свързани новини


Коментари