Благодарим ви, приятели!

Скъпи приятели, за нас е огромна привилегия, че празнуваме заедно с вас своя 31-ви рожден ден. FM+ е първото частно музикално радио в страната и като такова носи огромната отговорност да е винаги на ниво, актуално, интересно, разнообразно, полезно и забавно. Работим неуморно за това.

Истината е, че не бихме могли да го постигнем, ако ви нямаше вас – нашите верни слушатели и фенове. Вие сте най-добрия възможен коректив, давате ни сили, смелост, енергия и воля да се развиваме. Искаме да споделим с вас радостта си и затова ще публикуваме малко снимки от празненството по случай рождения ден на FM+ тази година. Всички тези усмивки и добро настроение са нашия подарък за вас.

Разбира се, ще раздадем и много материални подаръци, защото една мистериозна игра се завръща - "Тайният звук” на Радио FM+!

Слушай внимателно любимото си радио всеки делничен ден, от 16 октомври до 10 ноември и когато чуеш нашия таен сигнал, погледни часовника и изпрати имейл на igra@fmplus.net, с точния час, в който е прозвучал. Разбира се, за да е валидно участието ти в жребия, трябва да добавиш телефон и изрично съгласие да публикуваме името ти в случай, че спечелиш награда. Имейли без тези данни няма да участват в жребия, а да го пропуснеш, ще е жалко - всеки ден, един от всички участници ще печели награда, а в края на промоцията ще дадем и голямата награда, осигурена от нашите партньори и приятели – "Inter Ceramic"!

Свързани новини