"Часът на идеите" за децата и технологиите

В "Часът на идеите" този  петък ще говорим за "Родителството" и предизвикателствата, които създават технологиите при възпитанието на децата. Два часа на ден пред екрана е допустимата норма за децa.
 
Данните за България са стряскащи – децата прекарват средно около 3-4 часа дневно пред телевизора и компютъра или общо около 25,7 часа седмично. Това ни поставя на първо място в Европа. За децата и технологиите и за това какво я е провокирало да стартира форум посветен на дигиталните деца ще говорим с Ивелина Атанасова. 
 
Тя има над 10 години опит в областта на маркетинга и рекламата, консултант е по бизнес развитие и стратегически маркетинг и води и различни вътрешнокорпоративни обучения. Майка е на 8-годишния Мартин и точно преди една година стартира инициативата Digital KidZ, с която си поставя за цел да насърчи родители и учители да възпитават употребата на технологиите при децата, да овладеят “технологичната революция” и да не губят връзката с децата.
 
На 7 ноември 2015 в зала 3 на НДК ще се състои третото поредно издание на конференцията за деца и технологии, но преди това днес ще поговорим повече за предизвикателствата, които тази комбинация води със себе си. Само в "Часът на идеите" с Евелина Павлова, в 15ч., само по Радио FM+.

Свързани новини

Александър Ангелов представя ЗарядBOX

05.05.2017

"Работилница за репортери" ни гостува

10.04.2017

"Часът на идеите" с DigiMark

24.01.2017

“JA Startup” сбъдва студентски мечти

23.01.2017

"Часът на идеите" ви кани в "Kлуб 24"

10.10.2016