Лятно училище за таланти "Growing Talents" гостува в "Часът на идеите"

Вие сте на възраст между 16 и 18 години и имате талант? Искате да го развиете, защото усещате неговия бизнес потенциал? Вълнувате се от нови технологии, съдбата на планетата и вярвате, че бизнесът трябва да стане зелен и устойчив?
 
Лятно училище за таланти "Growing Talents" ще ви помогне да изградите екологичен и предприемачески начин на мислене в онлайн учебна среда. Ще придобиете по-голяма увереност в собствените си сили, ще подобрите своите дигитални компетентности и умения за общуване, вземане на решения, работа в екип, презентиране. Вашето въображение, изобретателност, находчивост ще бъдат провокирани за търсене на нестандартни решения.
 
Каним ученици с разнообразни таланти – както  в областта на изкуствата, спорта, природните и хуманитарните науки, така и притежаващи силни лични качества като усърдие, добра комуникация, гъвкаво мислене. Вие ще имате достъп до най-модерния технологичен парк на Балканите – София Тех Парк, където ще използвате най-новите технологиив образованието, ще работите с професионални лектори и ментори от бизнеса. 

Свързани новини

Александър Ангелов представя ЗарядBOX

05.05.2017

"Работилница за репортери" ни гостува

10.04.2017

"Часът на идеите" с DigiMark

24.01.2017

“JA Startup” сбъдва студентски мечти

23.01.2017

"Часът на идеите" ви кани в "Kлуб 24"

10.10.2016