Прашките вече не са на мода!

Звездният миг на популярните с години изрязани бикини, т.нар. прашки приключи.

До скоро те бяха навсякъде, но през последната година продажбите на този тип дамско бельо са намалели със 17%, отчитат специалистите във Великобритания. Жените вече отхвърлят "вулгарното" и прекалено секси долно бельо и го заменят с по-удобни модели. Бельото на жените все повече започва да прилича на удобни къси панталонки. За бански костюми въобще не става дума - въпреки, че у нас все още може да се види жена с подобен модел на плажа, по света това отдавна е демоде.

Кога се появяват прашките? - Силно изрязаното бельо, което разкрива задните части се появява преди цели 3 десетилетия. През 80-те Джейн Фонда става фитнес гуру облечена в подобно, вдъхновяващо жените да влязат във форма, трико. Появява се и нуждата от бельо, чиито ръбове не се виждат под дрехите и което ще отговаря на усещането за сексапил,  характеризиращо епохата.

30 години по-късно, това да се виждат прашки над дънките с ниска талия се смята за естетично недоразумение и един друг модел набира скорост. Боксерките са новата мания и се смятат за доста по-еротични, а със ситурност са по-удобни и не на последно място по-здравословни.

А за тези от нас, които носят прашки не защото са модерни, а защото не желаят ръбовете на бельото да се очертават, се появява алтернатива: бельо без видими ръбове. Така прашките губят единственото предимство, което са имали пред всички други видове бельо.                        

Пък и трябва да си признаем, че ако нямаме тялото на супер модел е малко вероятно прашките да ни стоят добре. Има доста стегнати боксерки с шев, който минава през средата на дупето. Това подчертава извивките и създава илюзията за по-добре оформени задни части. А мъжете ги намират за възбуждащи, тъй като боксерките оставят място на фантазията.

 

 

 

 

Свързани новини

Камерен ансамбъл силуети - 10 май

30.04.2024

Пътят надолу е дълъг

25.04.2024

Рекорд след рекорд

25.04.2024

Завръщането на легендата

23.04.2024

Неочаквана комбинация

22.04.2024