И звездите имат недостатъци, които не могат да скрият

Всички жени имат недостатъци. Дори и тези, които винаги намират място в класациите за най-елегантни, фотогенични, красиви, желани и тн. знаменитости.

И най-горещите кинозвезди понякога не могат да скрият бръчките, целулита или други свои кусури. Eто и най-актуалният топ 5 на недостатъците на най-красивите актриси:

1. Твърде слаба - Много са кльощавите актриси, но Анджелина Джоли, която неизменно заема първите места в класациите за най-красиви, признава, че е твърде слаба. Като най-сериозен свой недостатък актрисата определя ръцете си. Партньорката на Брад Пит постоянно се опитва да навакса с килограмите и споделя: "Ако можех да щракна с пръсти и да кача седем килограма, бих била толкова щастлива. Трябва постоянно да тренирам, защото в противен случай тялото ми изглежда като на 12-годишна".


2. Целулит - Всяка жена знае за каво става въпрос и колко e трудна борбата с "портокаловата кожа". Ева Лонгория бе изключително фино миньонче, но след като роди започна борбата й с бричовете и целулита. Истината лъсна на наградите на MTV Europe 2010, когато певицата Кейти Пери театрално дръпна полата на Ева и тя остана само по боди.

3. Твърде мускулесто тяло - Всички знаем как изглежда фитнес тялото на Мадона, но актрисата Рене Зелуегър направо ни изненада. Преди месец, някога пухкавата Бриджит Джоунс, се появи на светско събитие с красива рокля с гол гръб, който обаче хич не беше секси. Актрисата толкова много е работила във фитнеса, че е развила нетипичен мускул на гърба си, кайто прилича на втора плешка. Грозно, няма спор.

4. Кокалести ръце - Сара Джесика Паркър е актрисата, която води в тази класация. Винаги елегантна, но ръцете й направо плашат! На всичкото отгоре актрисата, която направи от Кари Брадшоу модна икона, има груби пръсти и изпъкнали вени, които превръщат ръцете й в нещо наистина грозно. За съжаление пластичните хирурзи тук са безсилни.

5. Грозна усмивка – Тук се пренасяме в Европа, тъй като в Холивуд е недопустимо подобно несъвършенство от природата да остане без намесата на естетичната хирургия. Моделът и актриса Летисия Каста, която скоро ще видим във филма на Камен Калев "Островът", е очарователна, но преди да се усмихне широко. Тя има криви предни зъби, а когато се смее се оголват венците й. Да, във Франция ценят натуралната красота, но все пак модел с криви зъби?!