Венета Харизанова вече не иска да е българската Моника Белучи

От известно време моделът Венета Харизанова показва тотално променена визия!

Това, разбира се, породи слухове, че си е направила пластична операция. Харизанова заявява: "На 30 години съм. Нямам никакви корекции". Моделката обяснява, че изглежда различно, защото изсветлила косата си. "Освен това отслабнах с 5 килограма, за това лицето ми е по-изпито, а скулите по-изпъкнали“, заявява бившата брюнетка, която преди често бе сравнявана с италианската актриса Моника Белучи. Разгледайте снимките на Венета преди (вляво) и сега (вдясно) и преценете сами.

Харизанова, която се развива като актриса, обясни, че решението да боядиса косата си дошло заради актьорската кариера, която гради. Докато била на кастинги за филми в Америка миналата година, кинаджии я посъветвали да изсветли косата си, тъй като черното състарява лицето.

Това очевидно е довело до успех, защото самата тя се похвали, че са й предложили да участва в новия екшън на Силвестър Сталоун "Непобедимите 2", който се снима у нас. Ролята и още се уточнявала.

След пластичните операции, обаче, още един слух преследва Венета. Моделката причаквала холивудските актьори в столичен фитнес с цел да намери желаната роля в американската суперпродукция. Манекенката отрича и това, като казва, че от години посещава спортния център и появата й там няма нищо общо с тях.

Но дори и да не вземе участие в "Непобедимите 2", Венета пак ще играе рамо до рамо с холивудски знаменитости. Снимките на новия кинопроект, в който ще участва започват около Коледа и там тя ще си партнира с Долф Лундгрен. Засега моделката отказва да издаде подробности около проекта, но споделя, че в лентата убива екшън звездата.