Елтън Джон обяви Христос за гей, чакаме го в София

Световноизвестният британски певец сър Елтън Джон споделя в интервю за американското списание “Парейд”, че “Исус е бил суперинтелигентен гей”.

Сър Елтън Джон успя много лесно да се върне под светлината на прожекторите, като скандализира целия християнския свят. Певецът предизвика истинска медийна лавина с изявлението си, че Исус Христос е бил хомосексуалист, пише в. “Мирър”.

Според певеца “Исус е бил чувствителен и суперинтелигентен гей, който наистина е разбирал проблемите на хората. Той е искал всички ние да сме изпълнени с любов и разбиране, а на кръста дава опрощение на онези, които са го разпънали. Не знам защо хората са толкова сурови. Опитайте се да сте хомосексуален в Близкия Изток, все едно си подписвате смъртното наказание”, казва още Елтън Джон, цитиран от британската медия.

Изказването на екстравагантната „лява” поп икона разбуни страстите в световната преса и особено в САЩ. Припомняме, че през лятото на тази година британският певец ще изнесе концерт в София, на която се очаква да има над  20 000 зрители.


Инфо: BNews