Роби Уилямс помага на Марк Оуен да се справи с алкохола

Роби Уилямс помага на бившия си колега от "Тейк Дет" Марк Оуен да се справи с алкохолизма си.

Оуен, който вчера призна, че е изневерявал най-малко десет пъти на съпруга си Емма Фъргюсън, разказа, че от години имал проблеми с алкохола, но отчаяно се опитвал да се справи с проблема. Роби, който два пъти се подложи на лечение заради зависимостта си от алкохола и наркотиците, поддържал редовни контакти с приятеля си и му казал, че ако се наложи, може да остане в имението му в Лос Анджелис.

"Преди няколко седмици казах на момчетата от "Тейк Дет", че се опитвам да се справя с проблема си с пиенето. Говорих за това и с Роби. Признах, че имам проблем с алкохола, който преди не съм осъзнавал", сподели Оуен пред британския таблоид "Сън". Оуен обаче не иска да използва проблемите си с пиенето като оправдание за изневерите си.

"Живях с тази вина, може би пиенето беше моят начин да се справя с нея, не зная. Искам да стане напълно ясно, не използвам пиенето като оправдание", допълва Оуен.



Както казахме в началото, вчера около Марк Оуен отново се зашумя. През ноември миналата година той се ожени за дългогодишната си приятелка Емма Фъргюсън, а сега признава, че е имал няколко любовници, откакто двамата започнали да излизат.

“Тя ме обича и съжалявам много. Бях пълен глупак. Това са моите грешки, а не на никого друг“, извини се певецът. Той не успял да си спомни с колко точно жени е изневерил на Емма, но ги е изчислил на около 10. 38-годишният Оуен, който има две деца от съпругата си, признава, че е имал авантюра с Нева Хенли, която впоследствие се превърнала в 5-годишна връзка.

“Всички останали момичета бяха само за една нощ, докато бях на турне или далеч от вкъщи в самотните нощи“, признава той. Марк продължава да се надява, че Емма му е простила, но знае, че това в крайна сметка може да доведе до края на брака им. “Емма е силна жена и ще направи най-доброто за нея и децата, а аз ще бъда до нея“, увери звездата.