Певицата Тони записа благотворителна песен за кампанията "I can too"

След D2 и „Остава", които вече направиха песни в подкрепа на кампанията "И аз мога", към музикантите, създаващи хитове за нея, се присъедини и певицата Тони.

Тя е новото лице на благотворителната инициатива, която цели събирането на средства за Център за деца с аутизъм в Пловдив.

Хитът How long? е създаден от Краси Тодоров (D2), Росен Ватев и Радослав Славчев. Клипът към него е заснет преди дни в „Склада". Сред участниците в него са момчетата от група „032", Весела Бонева и Светльо, Раул Торес, Тити Папазов, актрисата Гергана Плетньова.

How long? ще се завърти по телевизиите през май. Една от целите му е да популяризира телефонните номера, на които се събират пари за благотворителната инициатива "И аз мога". Всеки би могъл да я подкрепи като изпрати SMS на 14 15 или се обади на 09005 14 15.

Средства в помощ на децата с увреждания се събират и чрез продажбата на най-различни продукти с логото I can too. Лица на кампанията са едни от най-популярните ни музиканти, артисти, спортисти и журналисти, сред които и водещите на Радио FM +.