Елтън Джон и Лейди Гага отново ще пеят заедно

След широко обсъжданото им дуетното изпълнение на наградите „Грами", Елтън Джон и Лейди Гага отново ще бъдат заедно на една сцена.

На 13 май в Карнеги Хол, точно месец преди великият музикант и неговия бенд да зарадват българската публика на столичния стадион „Локомотив", в Ню Йорк ще се състои благотворителен концерт.

Редица световноизвестни изпълнители ще отбележат навършването на 21 години от създаването на Фонда за опазване на дъждовните гори. Той е създаден от Стинг и неговата съпруга Труди Стайлър от 1989 г. и досега е работил съвместно с над 100 организации, в резултат на което са спасени повече от 115 хил. квадратни километри гори. 

Тук в София концерът наближава!  Билети има от по 60, 100 и 150 лв. Заедно с Елтън Джон на 13 юни  ще свирят и барабанистът Найджъл Олсън и китаристът Дейви Джонстън, които са със звездата от началото на 70-те години, но имат и успешни солови кариери.

Ако пък сър Елтън реши да вземе и Лейди Гага за едно изпълнение пред българската публика, няма да му се сърдим. Вижте защо..