Черил Коул отново е модна икона на годината

Най-стилната знаменитост за тази година, според списание Glamour е певицата и футболна съпруга Черил Коул.

Изданието се е допитало до голяма част от читателите си, както и до модните си редактори. Черил Коул заема почетното място за втора поредна година. Списанието отбелязва, че тя трябва да е горда от себе си не само, заради безупречната си външност, но и заради факта, че въпреки личните си проблеми (разводът в футболиста на Челси Ашли Коул) е успяла да запази уникалния си стил.

На второто място в класацията е Риана, като редакторите обясняват, че са силно впечатлени от промяната в нея, която въпреки че е доста екстравагантна, определено е запомняща се и не прекрачва границите на добрия стил.

Модната икона Кейт Мос, за голяма изненада на феновете си, е едва шеста, а Posh Spice -  Виктория Бекъм е веднага след нея.

За да бъде по-интересно за читателите, Glamour  са решили да изготвят и негативния еквивалент на класацията или иначе казано - звездите, които демонстрират най-лош вкус по отношение на облеклото си.

Тук, разбира се, намираме ексцентричната Лейди Гага, която е на втора позиция, изпреварена единствено от секс бомбата Джордан.