Кайли Миноуг пуска нов сингъл през юли

Австралийската поп звезда Кайли Миноуг се завръща на музикалната сцена на 28 юни с новия си сингъл "All the Lovers", съобщи Ройтерс.

Сингълът е стартовата песен в албума "Афродита" . Той ще стане единайстият в кариерата на австралийската певица. Премиерата му ще се състои на 5 юли. 

41-годишната певица споделя, че парчето "All the Lovers" е било едно от последните, написани за албума. Когато обаче станало готово, Миноуг решила именно то да е първият й сингъл.

Албумът ще бъде издаден от лейбъла Parlophone, част от EMI. Сред композиторите на песните са Миноуг, Принс, Калвин Харис, Джейк Шиърс и др.

Кайли Миноуг  разбра, че има рак на гърдата през 2005 г, когато беше на 36 години. Тя прекъсна световното си турне и се подложи на химиотерапия и лъчетерапия, чрез които пребори болестта. През 2008 г. Миноуг предприе ново световно турне, в рамките на което изнесе концерти в повече от 20 страни между които и България. ( виж снимки от концерта в галерията) 

Преди дни Кайли даже бе определена в авторитетно проучване за най - влиятелната звезда във Великобритания. Родената в Австралия певица изпревари Дейвид Бекъм и Черил Коул.