Prodigy и Gorillaz идват на Spirit of Burgas

The Prodigy  потвърдиха  участието си в SPIRIT of Burgas 2010 в първата фестивална вечер - 13 август.

Те ще са хедлайнери на основната сцена в първата фестивална вечер, подгрявани от Apollo 440. След тях ще се изявят и DJ Andy C, заедно с MC GQ (Ram Records // UK), идващи, благодарение на промоутърите от H.M.S.U.

DJ Shadow ще е сред гвоздеите на втората вечер, а за финал организаторите на фестивала са оставили Serj Tankian от System of a Down и една същинска сбъдната мечта - Gorillaz Sound System (DVJ).

В един от култовите им клипове към песента "Stylo" участва и холивудската звезда Брус Уилис.

Още не е на 100% сигурно, че героят от "Умирай трудно" ще открие концерта на групата. Организаторите на фестивала съобщиха, че ще се възползват от присъствието му в България по това време, за да го поканят на бургаския фестивал

Spirit Of Burgas 2010 ще се състои между 13 и 15 август, по традиция, на централния плаж в град Бургас. Тазгодишното издание ще зарадва феновете с повече от 100 български и чужди артисти, които ще се качат на общо 7-те сцени.

Промоционални билети за фестивала се продават до 14 май на цена от 99 лева за трите дни в мрежата на Eventim. След това тридневният пропуск може да бъде закупен срещу 120 лева.

Еднодневният билет за Spirit Of Burgas 2010 е 50 лева, а този за къмпинга струва 30 лева. На входа на фестивала ценните хартийки ще се продават на цена от 60 лева за един ден и 140 лева за трите дни. Купи билети тук.