Холивудска премиера на “Сексът и градът 2” в София

По повод българската премиера на втората част на филма "Сексът и градът" най-новото кино Арена в The Mall организира холивудско преживяване на открития паркинг пред централния вход.

На 27 май - между 19 и 20 ч - на паркинга пред The Mall ще пристигат гостите за официалното събитие. Много от тях са познати и любими лица на българската публика. Гостите ще паркират автомобилите си на открития паркинг, за да минат по червения килим и да се снимат на специално направена сцена пред входа.

Най-интересната част от събитието е българският вариант на четирите приятелки от филма "Сексът и градът 2". Самоличността на българските Кари, Саманта, Шарлот и Миранда засега се пази в тайна. Знае се обаче, че дамите са известни и красиви българки, които по нещо приличат на героините от филма. Събитието ще бъде предавано на живо в централната емисия на Нова телевизия.

Най-нетърпеливите фенове имат възможност да гледат "Сексът и градът 2" още в нощта на събитието. Нощната предпремиера започва в полунощ на 27 срещу 28 май, билетите вече са пуснати за продажба.

Вижте в Галерии снимки от филма.