Richard Marx идва у нас на 2-ри ноември

Американската супер звезда Richard Marx пристига за първи път в България на 2 ноември за концерт в зала 1 на НДК.

Познаваме го с вечните му хитове /"Hazard", "Endless Summer Nights", "Right Here Waiting" "Now and Forever" и др./.

Билетите за концерта се пускат в продажба още от днес, 2 юни, в мрежата на Ticketstream.bg и неговите партньори, в Eventim.bg и в Билетен център в НДК. Цената на билетите е от 35 до 80 лв.

Впечатляващ глас, изключителен певец, музикант, текстописец и продуцент - Richard Marx  изгрява на музикалната сцена през 1987 с дебютния си сингъл "Don't Mean Nothing", който става абсолютен хит и се продава в над 3 милиона екземпляра.

Само за три години - от 1987 до 1990 Richard Marx успява да постави и рекорд с броя на хитовете си - става първият мъж певец с цели 7 свои песни в Top 5 на Billboard's singles chart. Три от тези седем са и №1 хитове - "Hold On to the Nights," "Satisfied" и неповторимата "Right Here Waiting."

Освен това Richard Marx може да се похвали с фаталните тринадесет №1 хита в класациите на Bilboard и над 30 милиона продадени албума до този момент.

Изпълнителят има три номинации и една статуетка Grammy, която получава през 2004 за песента "Dance With My Father" в категорията Song of the Year.

През септември 2009  беше промоцията на последния албум на Richard Marx "Emotional Remains", в който участват още Matt Scannell, Jennifer Hanson и Kenny Loggins.