Бели мебели и червени рози иска сър Елтън Джон

Бели мебели, червени рози и 20 куфара ще са част от интериора в гримьорната на Елтън Джон в София, съобщават организаторите на концерта.

Световноизвестната музикална легенда за първи път ще пее на българска сцена на 13 юни в София на стадион "Локомотив".

Феновете, които искат на живо да видят и чуят любимия си изпълнител, ще трябва да платят за билетите между 80 до 120 лева. Ако не слушайте всеки ден Радио FM+ и може да си спечелите.

150-членен екип отговаря за построяването на сцената, за декорите и за всички останали детайли около подготовката на концерта.

Екипировката за световното турне на сър Елтън Джон се превозва с 30 тежкотоварни автомобила и 20 автобуса (четири от рейсовете са за бенда).

Лична гримьорна, стая за отдих и гардеробна в бекстейдж зоната ще са на разположение на изпълнителя преди концерта.

Изискването било подът на всяко помещение да е покрит с червен килим, задължителни били и кокетни настолни лампи с воали и енергоспестяващи крушки.

"Бижуто" в интериора ще е бяло кресло с кашмирени нишки във викториански стил, което музикантът купува миналата година и е неизменно с него при изявите му.

"Капризите" на Елтън Джон допълват четири двуметрови палми и огромна квадратна ваза с микс от свежи цветя и бели декоративни камъчета на дъното. Любопитно е, че в букета задължително не трябва да има лилии, карамфили, хризантеми или маргаритки.

Вазите в личната гримьорна на Елтън Джон ще са седем, всяка с по седем рози: две бели и пет червени.