Хиляди фенове на Джако ще се поклонят на гроба му

Феновете на Майкъл Джексън ще бъдат допуснати на гробището в Гленсдейл на годишнината от смъртта на Краля на попа, съобщи местната полиция.

Ранди Джексън съобщи, че гробището ще бъде отворено за обществеността на 25 юни, така че феновете да могат да изразят почитта си към Джако. Те обаче няма да бъдат допуснати в големия мавзолей, където той беше погребан на 10 септември.

Полицията съобщи, че гробищните служби преговарят със семейство Джексън за уреждането на възпоменателна церемония. "Ще работим съвместно с тях, за да гарантираме сигурността на тези, които искат да изразят почитта си към Майкъл Джексън, както и за безопасността на останалите посетители на гробището , обещават от полицията в Гленсдейл. Ще се предприемат инзвънредни мерки за сигурност предвид очакванията за огромното множество, което ще иска да се поклони на гроба на Поп идолът.

Майкъл Джаксън почина на 25 юни миналата година седмици преди началото на серията от прощални концерти в Лондон. Личният му лекар Конрад Мъри бе обвинен в непредумишлено убийство, защото му  предписвал твърде силни медикаменти, от които по всяка вероятност сърцето на Майкъл спря да бие.