Линдзи Лоън пак отърва затвора

Актрисата Линдзи Лоън успя да избегне ареста си, след като наруши условията за освобождаване под гаранция.

Поводът за новите и проблеми, е че гривната, чрез която се следи дали актрисата пие алкохол, се е задействала. Съдия Марша Ревъл издаде заповед за ареста й, като разпореди адвокатът на Лоън и представител на прокуратурата да се явят на спешно заседание в съда в Бевърли Хилс във вторник. Заповедта обаче беше отменена, след като представител на актрисата внесе 10% от гаранцията, която възлиза на 200 хиляди долара. Самата Линдзи твърди, че тревогата е фалшива и публикува опровержението си в сайта Twitter, като нарече съобщенията "абсолютно погрешни" и "лъжливи обвинения от таблоиди и папараци". Палавата актриса казва, че гривната не се е задействала, а тя самата спазва условията на рехабилитацията си и се чувства “по-добре от всякога“!

Специалното украшение, което пази Лоън от злоупотреби с алкохол работи, като анализира телесни сигнали от носителката си. Устройството се е задействало, след като тя присъствала на партито след раздаването на наградите за кино на MTV.

Цялата драма на младата актриса, която наскоро прие да изиграе ролята на порно актриса във филма "Дълбокото гърло" започна преди 3 години, когато 23-годишната Линдзи е арестувана за шофиране под въздействието на алкохол. Два месеца по-късно тя отново е арестувана за шофиране пияна, но този път и за притежание на кокаин.

Кралицата на холивудските нощи е предпочитан обект за папараците. Някогашното дете-звезда на Disney се смяташе за една от най-талантливите актриси от своето поколение, но проблемите със закона и упойващите вещества се отразиха неблагоприятно на кариерата й. През 2008 г тя получи две награди Раци, връчвани на най-лошите актьори в Холивуд.