На SOFIA ROCKS 2010 ще се влиза само с билет и гривна

За първи път на Sofia Rocks организаторите ще изградят предварителни пунктове за проверка на билети и поставяне на фестивални гривни. На стадиона ще се допускат само тези, които имат билет с гривна!

Пунктовете за проверка на билети са изнесени извън охранителните заграждения на стадиона, за да се избегнат струпвания на много хора на охранителните постове ( виж картата по - долу). Всички, които ще станат част от рок феста на годината, трябва да знаят следното:

Всеки закупил фестивален билет ще трябва задължително да мине първо през някой от тези пунктове за проверка на своя билет. Там срещу валиден билет на всеки ще му бъде поставена съответна гривна в зависимост от това дали е закупил еднодневен (само за първия или само за втория ден) или комбиниран двудневен билет. Билетите ще важат единствено и само с поставена гривна. Всеки закупил двудневен билет ще получи еднократно своята гривна, която не трябва да се премахва до края на събитието. Един двудневен билет заедно с прилежащата гривна важи единствено и само за един човек.

На стадиона ще се допускат ЕДИНСТВЕНО хора с билет + гривна.

Пунтовете за проверка на билетите ще бъдат активни от 8.00 часа на 22 юни. Единствено след проверка на билет там, феновете ще могат да продължат към охраняемата зона на стадиона, където ще им бъде извършена повторна проверка - за оръжие и внасяне на непозволени вещи или субстанции.

Списък на Пунктовете за проверка на билети на EVENTIM

На Орлов мост при подлеза на езерото на Ариана
Билетна каса на Стадиона на езеро Ариана, зад сектор Г
Алея Борисова градина откъм Цариградско шосе
Алея Борисова градина откъм тенис кортове Левски
Алея Борисова градина откъм стадион Българска Армия
Пред Метро станция Национален стадион Васил Левски
Билетна каса на Стадиона, ул. Граф Игнатиев
На стълбите на пешеходния мост на бул. Евлоги Георгиев и ул. Паренсов
Паркинг Синя зона пред Централен вход на Стадиона, от ляво, на бул. Гурко
Билетна каса на Стадиона, бул. Гурко

Билетите ще бъдат сканирани със специални устройства, за да се потвърди тяхната автентичност. Билетите се продават в мрежата на Eventim.bg и liveperformance.bg, а на 22 и 23 юни включително билети ще се продават и на касите на стадиона (отварят в 7.00 часа). В двата фестивални дни трите каси на стадиона ще бъдат и пунктове за проверка на билети и поставяне на съответната гривна към билет.

В непосредствена близост около Националния стадион Васил Левски ще бъде изградена буферна охраняема зона. В тази зона ще бъдат обособени 9 КПП-та (Контролно пропусквателни пунктове). Те ще осигуряват достъп до входовете на стадиона по следната схема:

КПП 1 – входове 24, 25, 26
КПП 2 – VIP вход

Както беше и на AC/DC деца под 10 години ще се допускат безплатно на стадиона. Трябва да носите попълнена декларация с данните на детето в 2  екземпляра. Единият се дава на охраната при влизане, а вторият остава за Вас в случай, че ви бъде поискан за повторна проверка от полицията вътре в стадиона. Декларациите се взимат от пунктовете за билети или от сайтовете:

http://bg.sonispherefestivals.com/information/kids-free/
http://www.becbg.com
www.facebook.com/becbg
http://nikor-security.com/bg/deklaracia_pridrujitel.pdf
www.eventim.bg
http://www.liveperformance.bg/

Абсолютно се забранява внасянето на професионална аудио-визуална техника!!! Моля, не носете такава със себе си, в противен случай тя ще ви бъде задържана от охраната до завършването на концерта.