Фронтменът на Аеросмит ще разкаже за дрязгите с колегите си от групата

Фронтменът на Аеросмит Стивън Тайлър ще разкаже в нова книга за дрязгите с колегите си от групата, заради които за кратко се раздели с тях миналата година.

Тайлър признава, че напрежението е достигнало своя връх след като падна от сцената на концерт в Южна Дакота през лятото на миналата година. В резултат на инцидента той получи множество наранявания и групата трябваше да отмени северноамериканското си турне.
Докато се възстановяваше, фронтменът обяви, че планира да си вземе две години почивка и след това ненадейно напусна бандата. Китаристът Джо Пери потвърди решението на Тайлър да напусне, а в медиите се появиха спекулации, че групата му търси заместник за ангажиментите си през 2010 и 2011 г. След това Тайлър оправи отношенията си с колегите си и бандата отново се събра, за да започне световно турне.

"Пиша книга, наречена "Пречи ли ви шумът в главата ми" и в нея ще разкажа за това какво е да си тясно свързан с още четири момчета и какво трябваше да понеса. Никога няма да има друга група като Аеросмит и не искам да направя нещо, което може да й навреди. Много обичам групата", заяви Тайлър. Очаква се книгата да се появи на пазара през октомври. /БГНЕС