Линдзи Лоън влиза в затвор за шофиране в нетрезво състояние(видео)

Холивудската звезда Линзди Лоън ще лежи в затвора  90 дни за нарушаване на пробацията й по два случая за шофиране в нетрезво състояние от 2007.

Актрисата ще трябва да участва и в 90-дневна стационарна програма за злоупотреба с алкохол и наркотични вещества. След като съдията от Върховния съд на Бевърли Хилс , Марша Ревел осъди 24-годишната Лоън, актрисата и модна муза се разплака в съдебната зала. Виж как пада една звезда...

Причината за присъдата са нарушените условия на пробацията й чрез неявяване на седем определени от съда посещения за антиалкохолна терапия. Съдията разпореди на Лоън да се предаде на властите на 20 юли, за да започне излежаването на 90-дневната си присъда. 24-годишната Лоън, облечена скромно в черно с тъмни панталони пристигна по-рано преди заседанието пред съдията от Върховния съд на Бевърли Хилс Марша Ревел, която неколкократно предупреди актрисата да приеме насериозно пробацията си. Съдия Ревел в кратко време издаде две заповеди за арест през май и юни за Лоън, чиято актьорска кариера изпадна в затруднения през последните години. Първата заповед бе издадена след като Лоън не успя да се яви на заседание по пробацията си с твърдение, че е загубила паспорта си на кинофестивала в Кан и втората – заради специалната гривна за контрол на алкохола на актрисата, която се активира  след церемонията по филмовите награди на MTV.