Британският рокаджия Пийт Дохърти е в болница във Франция

Пийт Дохърти беше приет в болница във Франция и отмени концерт в Ница. Не се съобщава причината и какво е състоянието му, но както е известно скандалният певец има постоянни проблеми с наркотиците.

Феновете изпълниха Theatre de Verdure във френския град Ница, където звездата от Babyshambles трябваше да свири, но тогава излезе новината, че той е бил приет в болница. Посетителите на концерта получиха уверения, че той ще бъде насрочен за по-късна дата. Един от феновете заяви пред WENN, че феновете на Дохърти се опасяват от най-страшното, след появилите се спекулации, че продължаващите проблеми на рок-музиканта с наркотиците са му коствали живота.

Други пък, които пропътуваха огромни разстояния, за да видят звездата на концерта, бяха гневни. "Три млади италианки останаха наистина бесни. Те бяха шофирали четири часа от Италия, за да видят Пийт Дохърти и не можаха да повярват, че концертът се отлага. Една от тях беше наистина бясна и заяви, че не може да повярва, че Пийт им причинява това". Засега няма повече информация около хоспитализирането на Дохърти.