Massive attack пристигат инкогнито в София

Massive Attack пристигат в София утре, един ден преди дългоочаквания им спектакъл в зала „Фестивална” на 15 юли!

Изборът на място за отдих на звездите е отреден на столичния хотел „Триада”, но точният час на тяхното пристигане се пази в тайна.

За разлика от други звезди Massive Attack не водят със себе си собствен кетъринг екип, а ще се доверят на местните кулинарни специалисти. В менюто им трябва да присъстват ястия от южно-американски, европейски и средиземноморски тип.

Любопитни са и кетъринг изкушенията, с които Massive Attack ще се подкрепят непосредствено преди и по време на шоуто в специално обособените за тях 4 гримьорни и стая за отдих в бекстейдж зоната на зала „Фестивална”. В деня на концерта помещенията ще бъдат заредени с пълна селекция английски чайове с лимон и мед, сок от нар, соево мляко, две купи пресни сезонни плодове и сурови зеленчуци, сокоизстисквачка, шоколадови лакомства, дъвки и - особено важно - местни национални и регионални вестници!

Любопитното изискване относно интериора на гримьорните е те да са оборудвани с много огледала, с пепелници и да пресъздават обстановката на бар, но не твърде екстравагантно. 

Що се отнася до питиетата, с които бристолските крале ще утоляват жаждата си, в списъка им присъстват енергийни и безалкохолни напитки, бутилка руска водка, джин “Bombay Sаpphire”, бял ром и 7-годишен кубински червен ром, австралийски и френски сухи бели вина, чилийско мерло, шампанско “Bollinger” и богат асортимент светли и тъмни бири. 

По време на шоуто непосредствено до сцената ще бъдат разположени машина за лед, големи количества минерална вода, 25 малки хавлиени къпри и... бурканче мед!

Massive Attack са подготвили специално мултимедийно и светлинно шоу на огромен 3D екран, който ще е монтиран на сцената в зала Фестивална.