Кралете на трип хопа Massive Attack ще "атакуват" София днес

“Massive attack” пристигнаха в София за дългоочаквания им спектакъл в зала “Фестивална” днес. Групата е третия хедлайнер на музикалния фестивал "Арена музика".

В София са Робърт Дел Ная, Грант Маршал и техните спътници, както и скъпоценното украшение на Масив звученето - МартинаТопли-Бърд

Екзотични и непредсказуеми, “Масив Атак” идват да ни разкажат своята мултимедийна приказка, смесила реалност и въображение в музикален коктейл с вкус, който остава. Емоционалното пренасищане и удовлетворяване на жаждата към пътуване във вселена без граници ще получат всички фенове, съобщават от София мюзик ентърпрайзис.

“Масив Атак” ще се подкрепят с кетъринг изкушения непосредствено преди и по време на шоуто в специално обособените за тях 4 гримьорни и стая за отдих в бекстейдж зоната на зала “Фестивална”.

Любопитното изискване относно интериора на гримьорните е те да са оборудвани с много огледала, с пепелници и да пресъздават обстановката на бар, но не твърде екстравагантно. Що се отнася до питиетата, с които бристолските крале ще утоляват жаждата си, в списъка им присъстват енергийни и безалкохолни напитки, бутилка руска водка, джин “Bombay Sаpphire”, бял ром и 7-годишен кубински червен ром, австралийски и френски сухи бели вина, чилийско мерло, шампанско “Bollinger” и богат асортимент светли и тъмни бири.

По време не шоуто непосредствено до сцената ще бъдат разположени машина за лед, големи количества минерална вода, 25 малки хавлиени къпри и бурканче мед.