Кейти Пери пуска парфюм с българска роза

Кейти Пери последва повечето си колежки (Кайли Миноуг, Бионсе , Кристина Агилера и тн.) и пуска на пазара своята марка парфюм - PURR BY KATY PERRY през ноември.

Ароматът ще се продава ексклузивно в Nordstrom, в магазините от веригата и онлайн на Nordstrom.com.

Purr by Katy Perry влиза със свеж цитрусов нюанс с дъх на прасковен нектар, ябълка и зелен бамбук. Поддържащите нотки съдържат деликатен букет от жасминов цвят, розова фрезия и българска роза, балансирани с ванилова орхидея, бял кехлибар, сандал и мускус.

“Страшно съм развълнувана, че най-после ще се представя и в бутилка. И в нея ще има наистина прекрасни аромати, но както и с музиката ми, вярвам, че там ще има пространство и за самата мен и ще се усеща моят личен почерк. Purr е естествено продължение на това, което съм аз като жена – великолепна комбинация от всички мои любими аромати, в моя стил и моя вкус, плюс цялата ми любов към всичко невероятно сладурско. Абсолютно перфектният парфюм, който, надявам се, ще ви изпълни с удоволствие!" обяснява Пери.

На 30 август у нас излиза новият албум “Teenage Dream” на Пери, който включва и смазващия летен химн “California Gurls”. Издава го  Анимато Мюзик/ ЕМI.