Лица под 18 години ще влизат на SPIRIT of Burgas само с придружител!

Както на всички големи фестивали в България, така и на Spirit of Burgas  всички малолетни и непълнолетни лица под 18 годишна възраст ще бъдат допускани във всяка една от трите фестивални вечери само с придружител и специално подписана декларация от пълнолетен придружител - родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето.

Това е мярка, съобразена със законодателните разпоредни в България, съобщават организаторите.

За да бъдат допуснати в рамките на фестивала лица до 18 години, трябва да бъдат с родител или придружител, който има закупен билет. На фестивала без билет ще се допускат само деца до 7 годишна възраст. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст, трябва да носи подписана в два екземпляра декларация. Може да  откриете декларацията и още подробности  тук.

Единият екземпляр се оставя при охраната при влизане, а вторият остава в придружителя, в случай че бъде поискана за повторна проверка.

Носете с вас и лични документи - копие на акт за раждане на детето, ако то е под 14 години или неговата лична карта, ако то вече е навършило тази възраст. Целта е удостоверяване на самоличността на детето и неговата възраст. Деца под 7 години влизат безплатно, придружени от пълнолетен родител или настойник, който трябва да подпише декларация и притежава билет.