Искрен Пецов си смени името на IСКРЕН


Искрен Пецов се подписва под новото си парче "Напомня ми нещо" с нов артистичен псевдоним - IСКРЕН.

С него той възнамерява да покори летните купони. Парчето “Напомня ми нещо” е по музика и текст на изпълнителя и обещава да стане хит на дансингите край морето.

Днес в курорта Св. Влас е официалната премиера на клипа.

Мис България Галена Димова  взима участие във видеото. Режисьор е Андрей Хадживасилев, аранжиментът е дело на Светослав Лобошки, а парчето е записано, смесено и мастерирано в студиото на Deep Zone. Виж го...

Ето и малко любопитни подробности - За два снимачни дни екипът успя да снима на цели 4 локации на Черноморието – солниците Бургас, Марина Диневи, Вромос и Несебър. Миската Гарена Димова сменя 4 секси визии. 

По време на снимките, покрай участниците във видеото случайно преминава французинът Prince Sony, който е известен хореограф и танцьор. Впечатлен от атрактивните кадри, той решава да демонстрира майсторските си умения в танците в клипа.

Режисьорът Андрей Хадживасилев успява да реализира идеята си заснимки с кайт сърф. Искрен е фен на екстремния спорт и не пропуска да кара всяко лято.

Искрен Пецов е решил да посвети видеото на трагично загиналия преди 2 години Дими от Сленг, чиято любов към екстремния спорт беше пословична. Именно той запалва Искрен по кайт сърфа.