Концертът на Scorpions се мести на стадион

Концертът на Scorpions на 9 октомври, с който световните рок величия ще се сбогуват с българската си публика, ще бъде преместен от зала "Фестивална“ на стадион "Академик“ - Плиска (при БАН), съобщиха организаторите.

Напливът на желаещите да посетят шоуто на Scorpions не стихва, а вместимостта на „Фестивална“ е твърде малка, за да побере многобройните фенове на легендарната група. Капацитетът на стадион "Академик“ - Плиска  е 15 000 души, между които 5500 седящи места и трибуна за VIP гости. Внимание!  Съоръжението не е едноименния стадион "Академик“ до зала "Фестивална“.

Стадион "Академик“ - Плиска (при БАН) се намира на ул. "Яна Лъскова“ в непосредствена близост до хотел "Плиска“ (Вижте на картата тук). До него лесно може да се стигне от спирка "Плиска“ и завод "Електроника“. В деня на концерта в района на събитието ще има обозначителни табели и персонал, които ще упътват закупилите билети към входовете на стадиона, а именно:
Вход 1 - фен зона и седящи
Вход 5 - фен зона и седящи
Вход 2 - VIP зона и седящи
Вход 3 - правостоящи и седящи
Вход 4 - правостоящи и седящи
 

Билети за концерта  на Scorpions на 9 октомври на стадион "Академик“ - Плиска (при БАН) се продават в разпространителската мрежа на Eventim и неговите партньори на цени между 50 и 90 лв, както и VIP места по 150 лв. Досега закупените билети ще важат без презаверка за съответните зони на стадиона, които остават непроменени. (снимка Reuters)